in

«А тепер з*балася з черговим *буном!», — відомий ведучий заявив, що протягом року зустрічався з Поляковою

Ексучасник кулінарного шоу «МастерШеф» Владислав Міцкевич шокував користувачів Мережі провокативною заявою.

В ніч з 29 на 30 березня на своїй сторінці в Інстаграм шоумен зізнався що вже тривалий час має інтимні стосунки з відомою співачкою Ольгою Поляковою. В якості доказу своїх слів ведучий запостив ряд фотографій, на яких вони з Ольгою позували у різних місцях обіймаючись та цілуючись. Експартнер Полякової по програмі «Він готує, вона керує» також відзначив, що співачка жила з ним у одній квартирі.

«Півроку у цій квартирі, у мене лежить контракт, я можу показати. Скільки вона тут сторіз записала з цього ракурсу, з такого. Для вас це був секрет. Ось вона приїхала до кінця забирати свої речі, вона з*балася з нашого дому. Наступні сторіз доказ, що ми разом були», — не добираючи слів коментував чоловік. Після цього він жбурнув у вікно туфлі, що ніби-то належали Поляковій.

Записавши відео, Міцкевич опублікував у сторіс купу фотографій, що підтверджують їхній роман. Їх ви можете побачити у нашому матеріалі «Вже рік живе з іншим чоловіком: в Мережі з’явилися фото, на якому Полякова зраджує чоловікові».

«Ніколи не б’ю і не кричу» — Наталя Могилевська відверто розповіла, як виховує своїх названих доньок

Пропозиція просто в небі та таємне весілля: зворушлива історія кохання ведучого шоу «Світ навиворіт» Дмитра Комарова