in

Пропозиція просто в небі та таємне весілля: зворушлива історія кохання ведучого шоу «Світ навиворіт» Дмитра Комарова

Відомий український журналіст та ведучий програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров тримає своє особисте життя в таємниці.

Звістка про те, що завидний холостяк нарешті одружився, неабияк засмутила прихильниць шоумена. Незважаючи на мандрівки світом, актор вибрав собі дружину з України. Його обраницею стала модель Олександра Кучеренко, яка на 14 років молодша за нього. Разом із нею Дмитро виступав у парі на шоу «Танці з зірками» і багато вважають, що саме на паркеті між ними спалахнула іскра, але це не так.

Познайомилася пара доволі випадково у 2016 році на конкурсі краси «Міс Україна-26», де Олександра була учасницею, а Дмитро — суддя. Хоча обоє довго вагалися, чи приймати участь у цьому заході, але все ж доля взяла верх. Їхнє близьке спілкування розпочалося після завершення конкурсу. Комаров запросив дівчину до свого офісу, де вони на протязі чотирьох годин обговорювали різні теми і саме тоді між ними загорілася симпатія.

Комаров познайомився з майбутньою дружиною на конкурсі «Міс Україна-2016»

Про свої стосунки пара не говорила ані слова, а  ще й навпаки, намагалася ретельно приховати їх від публіки. Справжнім випробовуванням для закоханих стало те, коли їх поставили в парі танцювати на проєкті «Танці з зірками».

«Ми так боялися, що хтось десь подумає і запідозрить. У нас була фобія. Ми хотіли, щоб ніхто нічого не знав. Якщо чесно, ми через «Танці» ледь не розбіглися. «Танці» була ідеальна перевірка. Після «Танців», якщо ми не розсварилися, ми будемо жити разом до 90 років і помремо в один день«, — розповідав Дмитро.

Дмитро Комаров танцював у парі на шоу «Танці з зірками» з майбутньою дружиною

Через два роки зустрічання, Комаров зрозумів, що не варто гаяти час та покликав Олександру заміж. Але класичне освідчення ведучого не влаштовувало і він підготував екстремальне побачення в небі.

«Знаючи мене, зрозуміло, що освідчитися в ресторані при свічках — не мій стиль. Треба екстремальніше. У мене багато товаришів-пілотів, для яких не проблема по дружбі влаштувати політ хоч на реактивному літаку з вищим пілотажем. Тому я вирішив, що освідчення коханій зроблю в прямому сенсі слова — на висоті» — пригадує Комаров.

Дмитро Комаров освідчився Олександрі Кучеренко під час прогулянки вертольотом

Фотограф освідчився коханій під час прогулянки вертольотом довкола Києва. Кучеренко милувалася краєвидом і нічого не підозрювала, але наприкінці подорожі на неї чекав приємний сюрприз.

«Шум двигуна. Розмовляти неможливо. Я без слів дістаю з кишені кільце і показую Саші, поглядом запитавши — так?» — зізнався ведучий.

Дмитро та Олександра таємно повінчалися в Єрусалимі

Приховуючи й надалі свої почуття від оточуваних, пара таємно розписалася у 2019 році в одному із РАЦСів Києва. А трішки пізніше обвінчалися в столиці Ізраїлю. Цікаво те, що в Єрусалим подружжя летіло одним літаком, але сиділи в різних кутках літака. Все трималося у великій таємниці. Навіть на святкуванні були присутні лише найрідніші люди пари, а це лише 11 чоловік.

Дмитро та Олександра

Медовий місяць закоханні у новому статусі відсвяткували на Мальдівах.

Дмитро та Олександра на Мальдівах

За весь час сімейного життя Дмитро та Олександра не афішують деталей, що стосуються їхніх відносин. Закоханні не поспішають ставати батьками, але, відомі мольфарки неодноразово говорили, що у ведучого буде двоє синів.

Читайте також: «Ніколи не б’ю і не кричу» — Наталя Могилевська відверто розповіла, як виховує своїх названих доньок

«А тепер з*балася з черговим *буном!», — відомий ведучий заявив, що протягом року зустрічався з Поляковою

Максим Галкін зворушив сімейним відео з Пугачовою та дітьми: «Їдемо дивитися на слонів!»