in

Після скандалу з інтимними знімками, Полякова, зізналася що фото справжні і відповіла, чи буде судитися з Міцкевичем за їх розповсюдження

В Мережі набирає обертів скандал, який розгорівся після публікації екс учасником шоу «МастерШеф» Владиславом Міцкевичем інтимних фотографій з Ольгою Поляковою.

Фанати епатажної Полякової, яка славиться гострим язиком, з нетерпінням чекали реакції співачки на таку серйозну провокацію. Звичайно, білявка не забарилася з відповіддю, хоча вона була і не такою різкою, як це зазвичай притаманно Поляковій. Співачка записала відео і виклала його у сторіс.

«Сам автор цих п’яно-наркотичних сторіс вже на все відповів. Це звичайний хайп на помсті. Не вийшла співпраця, дружба. Жалкую, що я відразу не зрозуміла, з якою людиною маю справу. Ми працювали. Ці фото були зняті у моєму домі. Він товаришував з моєю сім’єю», — зазначила зірка.

Скріншот: instagram.com/polyakovamusic

Щоправда, артистка все-ж таки зізналася, що опубліковані колишнім другом фотографії — справжні, ба більше, заявила, що таких є ще багато.

«Ми співпрацювали. Він шантажував, вимагав гроші. Його було звільнено через вживання алкоголю та наркотичних препаратів. Він був у мене вдома, знімав тут. Навіть ті фото були зроблені у мене. Ця людина дружила з моєю сім’єю.  У мене дуже багато таких фоток із друзями, то правда», — розповіла Ольга Полякова.

Ольга Полякова раніше дружила із Владиславом Міцкевичем

Зрештою, співачка зазначила, що пробачає Міцкевичу його вихідку і не збирається з ним судитися, натякнувши, що відомий шоумен перебуває у геть скрутному стані. «Що з нього взяти за цей наклеп і ф*гню? В суд на нього подати? З цієї людини не має що взяти. Від слова зовсім. Там проблеми з усім», — підсумувала Полякова.

Читайте також: Співачка Санта Дімопулос розлучається з чоловіком після 11 років шлюбу

«Не облиш мене!»: Потап публічно звернувся до Насті Каменської з проханням

Потап у Німеччині презентував себе як артист «російського ретро»: куди насправді спрямована «благодійна» допомога