in

«Не облиш мене!»: Потап публічно звернувся до Насті Каменської з проханням

Вже більше року в українському шоу-бізнесі вирують чутки про те, що шлюб Потапа та Насті Каменської знаходиться на межі розлучення.

Відомий пліткар Богдан Беспалов неодноразова, спираючись на свої перевірені джерела, заявляв, що Потап божеволіє від близької подруги Насті — Ані Андрійчук, а артистка — знайшла нового бойфренда і живе з ним в Іспанії. Самі ж знаменитості тримають інтригу та не дають жодного коментаря з даного приводу, а наполегливо переконують всіх оточуючих, що їхній шлюб сповнений любові.

Проте зараз репер публічно звернувся до своєї дружини з проханням  і цим самим ще більше заінтригував шанувальників. В новому дописі Олексій Потапенко оприлюднив кадр із кліпу Каменської, прем’єра якого відбулася 22 березня, і написав: «Не облиш мене!», а в кінці додав емодзі, що молиться.

Потап публічно звернувся до Насті Каменської

Однак, дружина співака проігнорувала його допис, не залишивши ні лайка, ані коментаря.

Нагадаємо, що нещодавно в Мережі почали ширитися чутки про раптову смерть Потапа. Та згодом репер вийшов на зв’язок аби заспокоїти своїх прихильників.

Читайте також: Співачка Санта Дімопулос розлучається з чоловіком після 11 років шлюбу

Співачка Санта Дімопулос розлучається з чоловіком після 11 років шлюбу

Після скандалу з інтимними знімками, Полякова, зізналася що фото справжні і відповіла, чи буде судитися з Міцкевичем за їх розповсюдження