in

Українська зірка серіалу «Школа» та репер Моргенштерн показали спільне фото з немовлям на руках

Скандально відома українська акторка Ліза Василенко, яка цьогоріч в День Закоханих знову зійшлася з російським репером Моргенштерном, спантеличила шанувальників своїм новим статусом.

Варто зазначити, що про перші відносини акторки зі скандальним виконавцем стало відомо наприкінці травня минулого року, коли їх зловили під час відпочинку у Дубаї за пристрасними поцілунками.  На той час репер заявляв, що між ними все серйозно і Ліза встигла заполонити його серце та стати «справжнім коханням». Втім, цей роман протривав лише пів року.

Нещодавно співак, якого у 2022 році в РФ внесено в списки іноагентів, розмістив на своїй сторінці серію «сімейних» знімків, на якому, крім закоханих, а кадр попало немовля. Ліза сиділа поряд з Моргенштерном, який обіймав її, та годувала з пляшечки крихітну дитину. Пара уважно спостерігала за цим процесом.

Актриса часто ділиться новими світлинами в Мережі, але на жодному із них вона не демонструвала свій вагітний животик. Зірки вирішили поки що не вдаватися в деталі, де вони взяли дитину, а лише додали інтригуючий підпис.

«Діти так швидко ростуть» — лаконічно написала Василенко, додавши смайлик, який плаче.

Ліза Василенко та репер Моргенштерн
Ліза Василенко та Моргенштерн
Ніжки немовляти, якого тримала Василенко та Моргенштерн

В коментарях підписники поділилися на дві категорії: одні — з подивом цікавилися, коли пара встигла народити, а інші — запитували в кого «вкрали дитину»:

  • «Ви всиновили чи він справді ваш?»
  • «Коли дитину дали лише для фото»
  • «Саме цікаве те, що він реально схожий на Моргенштерна»
  • «В кого ви вкрали дитину?»
  • «Підкажіть, де дитину в оренду взяти?»

Читайте також: Зібрано понад 100 тисяч підписів: Кіркорова все-таки позбавлять звання Народного артиста

«У мене все добре!» — Максим Галкін розкрив схему шахраїв, які виступають від його імені

Таро гороскоп на 8 квітня: Що очікує кожен знак Зодіаку?