in

«На злочинницю чекає в’язниця»: Лоліта замішана в шахрайській афері

Співачка українського походження Лоліта Мілявська, яка наразі проживає в Росії та потерпає від злиднів, розповіла, як стала жертвою шахраїв.

Життя артистки кардинально змінилося після її участі в «голій вечірці», яку організувала блогерка Настя Івлєєва. Керуююча верхівка Кремля все ніяк не може пробачити уродженці Закарпаття її ганебної поведінки. За цей час зірка не дала жодного концерту і відповідно через це потрапила у скрутне фінансове становище.

На фоні цього, в Мережі з’явилася інформація про те, аби примножити свій капітал Лоліта звернулася за допомогою до однієї московської бізнесвумен на ім’я Марія. Цей факт підтверджує сама підприємиця. Однак, Мілявська, навпаки запевняє, що це брехня і пані Марія просто вирішила заробити на її відомому імені.

«Змушена вас попередити про існування якоїсь Маші. Люди, якщо взагалі вам «не терпиться» розлучитися з грошима, керуючись «закликом відомих людей», потрудіться перевірити інформацію, тільки на офіційних сторінках артиста. Я попередила, і не каже, що повірили шахраям відразу. А на «Машу» чекатиме куточок, я сподіваюся» — заявила скандальна артистка.

Лоліта стала жертвою шахраїв

Читайте також: Засвітився з новою пасією: Потап виступив у проросійському клубі в Німеччині з російськими хітами

«Часник є, цибуля садиться» — автор хіта «Скоро вже буде Паска» 6-річний Матвійко потішив новим відео

Гороскоп Терезам — справжнє диво, Овнам — розгромний скандал, а Стрілецям — настав час діяти: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 9 квітня