in

Українська акторка фільмів для дорослих Джозефіна Джексон «українізувала» ще одну зірку Brаzzers

29-річна українська порноактриса Юлія Сенюк, яка більш відома за сценічним псевдонімом Джозефіна Джексон, «українізувала» ще одного свого колегу.

Раніше дівчина подарувала відомому американському порноактору Джонні Сінсу (лисий з «Браззерс») футболку з гербом України. А на цей раз подарунок отримав зірка фільмів для дорослих Анхель Муньос Гарсі, сценічний псевдонім якого El Niño Polla або ж скорочений Jordi ENP.

Днями Джексон розмістила на своїй сторінці в Інстаграм фото, на якому позує з іспанським порноактором, який два роки поспіль отримував нагороду Pornhub у номінації «Найпопулярніший чоловічий виконавець». Анхлель вже приміряв футболку з патріотичним написом: «Слава Україні! Героям Слава». Також, окрім напису, на футболці вибито жовто-блакитний прапор та тризуб.

відомий порноактор підтримав Україну

«Ви сказали, я зробила. Слава Україні!» — прокоментувала Джексон.

Джозефіна Джексон та її колега

Варто зауважити, що в попередньому дописі, де акторка також позує зі своїм колегою, українці закликали її «українізувати» зірку Brazzers. Джозефіна прохання співвітчизників виконала.

Читайте також: Українська зірка серіалу «Школа» та репер Моргенштерн показали спільне фото з немовлям на руках

Гороскоп Терезам — справжнє диво, Овнам — розгромний скандал, а Стрілецям — настав час діяти: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 9 квітня

Близнятам — великий успіх, а Стрільцям слід бути обережними: Таро гороскоп на 9 квітня для всіх знаків Зодіаку