in

«Олю, у цей момент мені соромно за вас!», — Полякова відкрила пляжний сезон і потрапила у скандал

Співачка Ольга Полякова останнім часом регулярно опиняється у центрі гучних скандалів. Шанувальники артистки ще продовжують обговорювати знімки, на яких вона цілується із ведучим Владом Міцкевичем, а тим часом співачка сама підкинула їм привід для хейту.

Нещодавно 45-річна зірка поскаржилася, що набрала зайвих 8 кілограмів, і всерйоз вирішила вирішити цю проблему. На своїй сторінці в Інстаграм Полякова опублікувала ряд фотографій, на яких вона провела відео занять з гантелями на вулиці та в лісі і закликала шанувальників наслідувати її приклад.

Скріншот: www.instagram.com/polyakovamusic

Крім того, артистка похвалилася відкриттям пляжного сезону та показала, як опанувала навички заняття дещо екзотичним для більшості українців у вигляді водного спорту — катанням на вейксерфі. Сам процес є пересуванням за катером на дошці, що нагадує сноуборд. При цьому спортсмен тримається за фал, завдяки чому відбувається пересування по водній гладі.

Варто зазначити, що Ольга досить впевнено трималася на дошці, хоч кілька разів і пірнула з головою у квітневу воду. Однак підписники звернули увагу на той факт, що подібні заняття зараз заборонені в нашій країні — з першого квітня суворо забороняється пересування на водоймах усіх транспортних засобів або моторних суден. Це з періодом нересту риби, населення якої і так сильно скоротилася через військові дії.

  • Оля ви розумна жінка, але мені соромно за вас у цей момент 😮
  • Хоч не гола, і це добре.
  • Справа навіть не в тому, що робити чи не робити під час війни, як сперечається більшість. А в тому, що виходити на воду поки що незаконно, бо по-перше, навігація в Києві закрита вже 2 роки під час війни, а по-друге, до 27 квітня заборона катерам виходу на воду, бо йде нерест. Запитання у водну поліцію.
  • А де кокошник? Прямим ходом на весілля до Львова одягатися не обов’язково, у трусах на людях це вже звично.

Читайте також. «Йому все одно: кішечка, собачка чи людина» — El Кравчук розкрив несподіваний факт про Олега Винника і назвав співака, що його дратує.

Проміняла лисого Потапа на палкого молодика: Каменських засвітила нового обранця та підтвердила зв’язок із ним

Максим Галкін поговорив з маленькою українкою, яка звернулася до нього та Алли Пугачової