in

«Хочу похвалитися ніжками дружини!» — на ювілей Примадонни Галкін показав кохану у міні-платті

Сьогодні, 15 квітня культовій російській співачці виповнюється 75.

Найпершим Примадонну привітав її чоловік, гуморист Максим Галкін. В своєму Інстаграм шоумен розмістив свіже фото Алли Борисівни, на якому вона позувала в модному блейзері та з розпущеним волоссям. Примадонна зробила ледь помітний макіяж і з легкою посмішкою дивилася в об’єктив.

Галкін показав як зараз виглядає Пугачова

Також Галкін розмістив архівний ролик, на якому вирішив похизуватися стрункими ніжками своєї дружини. Зіркове подружжя відпочивало у компанії друзів, серед яких були присутні колишній чоловік співачки Філіп Кіркоров, композитор Ігор Ніколаєв, який в честь ювілею розмістив архівне фото з артисткою та інші російські знаменитості.

Максим запросив Аллу Борисівну на сцену, демонструючи її вроду і промовив: «В принципі, за 20 років нічого не змінилося!».  Не розгубившись, радянська зірка в коротенькому чорному платті та лакових ботинках на каблуку, попросила включити музику і станцювала запальний хіт. Артистка підійшла привітатись до друзів, а Філіпу грайливо пригрозила кулаком та погладила по голові.

В коментарях шанувальники їхньої творчості привітали свого кумира з Днем народження та написали багато побажань та компліментів.

Читайте також: 42-річна Лілія Ребрик показалася з трьома помітно підрослими доньками

42-річна Лілія Ребрик показалася з трьома помітно підрослими доньками

Тіна Кароль показалася разом з Пугачовою на відео та привітала її з ювілеєм