in

Ігор Ніколаєв привітав Пугачову з ювілеєм та показав архівне фото з нею

Легендарна радянська співачка Алла Пугачова сьогодні святкує 75-річчя.

В честь цієї особливої дати одним із перших привітав її чоловік, Максим Галкін. Гуморист присвятив для коханої окремий пост в Інстаграм та показав свіже фото іменинниці. Не забув про свого давнього друга й відомий російський композитор Ігор Ніколаєв. Їхня дружба триває вже десятками років, а от саме знайомство видалося зовсім випадковим. Як говорить легенда, юний композитор після концерту наважився підійти до відомої артистки аби взяти автограф та при нагоді попросився в її команду на роботу. Алла Борисівна посміхнулася, але все ж залишила свій номер телефону. Згодом Ніколаєва запросили на перші прослуховування і затвердили в команду Примадонни.

Після виїзду Пугачової з РФ в Ізраїль, продюсер жодного разу публічно не висловлювався на рахунок її позиції щодо повномасштабного вторгнення. І, сьогодні, з нагоди свята зірки, Ніколаєв розмістив їхнє спільне архівне фото.

«З ювілеєм!» — коротка та лаконічно написав Ігор Юрійович.

Ігор Ніколаєв привітав Аллу Пугачову

До вітань також приєдналася дружина композитора — Юлія Проскурякова, яка також розмістила світлину співачки з написом: «З Днем народження!».

Читайте також: Трохи перебрав — Галкін із келихом віскі в руці випадково привітав Ізраїль із атакою Ірану

Божа кара існує: в Росії ще одне місто йде під воду

Відомий український актор одружився та показав перші фото з дружиною