in

49-річний Василь Вірастюк, який зрадив своїй дружині з молодою коханкою, вчетверте став батьком

Український силач Василь Вірастюк нещодавно вчетверте став батько.

Однак, спадкоємця йому народила не законна дружина Інна, а нова обраниця Ірина, яка молодша за нардепа на 11 років. Як з’ясувалося, спортсмен ще за тривалий час до розлучення з другою дружиною, про яке він повідомив наприкінці минулого року, закрутив роман на стороні. Це сталося в той момент, коли Інна разом із дітьми виїхала за кордон на початку повномасштабного вторгнення.

«Четвертий син, Володимир. Зараз йому буде дев’ять місяців. У мене нові стосунки більше року. Стосунки почалися, коли дружина поїхала за кордон і перебувала там. Вважаю це зрадою. Як то кажуть, клин клином. Бо я той вчинок сприйняв як зраду з її боку, тому що вона зробила по-своєму. Цивільну дружину звати Ірина. На 11 років молодша. Наразі я закоханий і щасливий, попри суди й тиски. Мабуть, я був винен у тому, що я її  відпустив за кордон. Потрібно було б наполягати на тому, щоб нікуди не їхати. Тому що в тому не було потреби. Вона вперлася, бо її мама про все домовилася в Празі. І тоді пішов цей розкол. Була злість. Вона мене не послухала. Вона зробила так, як мама їй сказала«, — зізнався Вірастюк.

Василь Вірастюк та його колишня дружина Інна

Ще однією причиною розбіжностей з колишньою дружиною, на його думку, став різний підхід до виховання дітей.

«На чому ми не зійшлися – різні погляди на виховання дітей. Я завжди стояв на тому, що з дітьми потрібно спілкуватися. Якщо є конфлікт, то завжди треба вислухати й дізнатися дві сторони. Тому я завжди розмовляв. А моя дружина без компромісів. Її підхід – «витягнула шаблюку й рубай, не розбираючись». Зайшло їй у вуха і все, жодного фактичного аналізу. А аналізуємо завжди, коли приїжджає тато або в дорозі тато примирює обидві сторони. Бо так, щоб була «заруба», то такого не було. Все відбувалося довкола виховання дітей», — зізнався Вірастюк.

Василь Вірастюк розповів про нові відносини

Однак, як зізнався володар титулу «Найсильніша людина світу» під час розмови з Славою Дьоміним, його ексдружина повернулася в Київ та разом із дітьми мешкає в його столичній квартирі. Та й сам Вірастюк інколи там ночує, коли приїжджає по справах.

«Я приїжджаю на роботу у свою квартиру в Києві. Це є моя квартира, на яку вона не може претендувати, бо вона була набута ще під час першого мого шлюбу. Проте вона не хоче звідти з’їжджати. А я не маю змоги десь щось орендувати, щоб проживати в Києві. Тому я приїжджаю до себе в квартиру, де є мої діти. Просто проживаю в іншій кімнаті. У нас чотири кімнати, 120 квадратів. Ми перетинаємося«, — додав Василь.

Читайте також: Віталій Козловський поділився спільним фото з новонародженим сином та звернувся до дружини

Віталій Козловський поділився спільним фото з новонародженим сином та звернувся до дружини

Рибам — грошовий дощ, а Левам — відкинути сумніви і почати діяти: гороскоп для всіх знаків Зодіака на 17 квітня