in

Василь Вірастюк розповів, як познайомився з молодшою на 11 років коханкою та коли планує одружуватися

Спортсмен Василь Вірастюк, який нещодавно приголомшив новиною про те, що вчетверте став батьком, розповів, як познайомився з матір’ю новонародженого.

Його нову обраницю звуть Ірина і вона на 11 років молодша за нардепа. Їхня зустріч відбулася у далекому 2019 році у присутності дружини стронгмена. Подружжя обідало в ресторані і до нього підійшла Ірина та попросила сфотографуватися з ним. А спілкуватися Вірастюк розпочав з прихильницею, яка згодом стала його коханкою, у 2021 році через соціальні мережі.

«Познайомилися випадково. Наше перше знайомство було дуже випадковим. Ми з дружиною Інною були в ресторані в Івано-Франківську, і підійшла група дівчат сфотографуватися. Ось це було наше перше знайомство. Можливо, це був 2019 рік. Це перше випадкове знайомство, а потім ми віднайшли одне одного в Facebook«, — поділився Вірастюк у розмові з Славою Дьоміним.

Василь Вірастюк та його сім’я

Їхнє листування не відразу переросло у роман, спочатку вони просто спілкувалися, а вже під час повномасштабного вторгнення, коли дружина Василя Інна разом із дітьми відправилася за кордон, між ними виникли почуття.

«Почали спілкуватися 2021 року, а захоплення вже прийшло потім, під час повномасштабної війни. Я зараз закоханий і щасливий», — додав стронгмен.

Василь Вірастюк розповів про одруження з коханкою

А от одружуватися Вірастюк на молодій обраниці поки що не квапиться. Та й, як відомо, Вірастюк ще й досі одружений з Інною.

«Не факт, це може бути цивільний шлюб. Ми не говорили про шлюб, десь там якісь натяки були, але ми не можемо про це говорити, бо я ще в статусі одруженого. Ми дочекаємося того моменту, офіційного статусу, розійдемося по судах, а далі будемо бачити, як будемо діяти«, — зізнався нардеп.

Читайте також: Вже на значному терміні: 38-річна Злата Огнєвіч вагітна первістком

Вже на значному терміні: 38-річна Злата Огнєвіч вагітна первістком

Дружина Віталія Козловського показала ще одного дорослого сина співака