in

Режисер Алан Бадоєв вперше за чотири роки зустрівся з дітьми в Іспанії

Відомий український режисер Алан Бадоєв відправився з робочою метою в Іспанію аби презентувати там документальний фільм про жахи сьогодення в Україні «Довга доба».

Разом із цим йому випала нагода вперше за чотири роки побачитися відразу з обома своїми дітьми, які давно живуть за кордоном. Весь цей період часу батько спілкувався з дітьми за допомогою відеозв’язку. Але за його словами, це «неефективно», адже ніщо не замінить реальних дитячих обіймів та усмішок. Спочатку на заваді зустрічі став карантин через пандемію коронавірусу, а згодом — повномасштабна війна, яку РФ розпочала в лютому 2022 року.

«Я не бачив своїх дітей разом чотири роки… Спочатку ковід, потім війна, тож привчився спілкуванню по відеозвʼязку. Хоча для мене це, як пити каву без кофеїну чи танцювати на «тихій паті», де в кожного своя музика у навушниках… Занадто нові й сучасні тенденції, вони скоріше виглядають «як справжні», але не є ними. Всі ми, українці, добре знаємо, що це не замінює обійми, поцілунки перед сном, коли відчуваєш запах волосся своєї дитини«, — написав Бадоєв.

Алан Бадоєв зустрівся з дітьми
Діти Алана Бадоєва

Режисер зазначив, що ці декілька днів 19-річна Лоліта та 21-річний Борис завжди поряд із ним та навіть супроводжують його на кінопоказах.

«Нарешті ми разом, на декілька днів. Діти супроводжували мене в кіномандрівці. Звісно, я спостерігав за нами…Старанно, кожна деталь важлива. Чи зберегли ми наші звичаї, які здобули нові, де ми далеко одне від одного, а де близько«, — додав Алан.

Алан Бадоєв з дітьми

Читайте також: «У нас с*ксу немає вже давно»: Коляденко заінтригував деталями відносин з Білик

Гороскоп на 17 квітня 2024 року для всіх знаків зодіаку за картами Таро

«Скотч на обличчі все псує»: Настя Каменських потрапила в конфуз на червоній доріжці в Мадриді