in

«У Бадоєва було реально краще і крутіше» — Ані Лорак, яка не висловила своєї громадянської позиції, презентувала новий кліп

Популярна в Росії співачка українського походження Ані Лорак, яка з початку повномасштабного російського вторгнення ніяк не висловила своєї громадянської позиції і продовжує працювати в Росії, часто радує свою аудиторію яскравими публікаціями. Так, цього разу зірка-запроданка презентувала новий кліп, який розчарував навіть її російських фанів.

Так, у ролику можна побачити кадри із нового кліпу, який Лорак представила фанатам 3 березня. У ньому артистка з’явилася у відвертому образі – білій сукні на тонких бретельках, з якої ледь не випадає об’ємне декольте.

У підписі до публікації Лорак подякувала російській команді, яка працювала над створенням цього кліпу. На це люди в коментарях зазначили, що раніше кліпи були кращими, тому що їх слухав кліпмейкер Алан Бадоєв.

«Дуже приємно було працювати разом з найталановитішим актором та справжнім професіоналом своєї справи Марком Богатирьовим. Дякую за твою участь! Я вдячна всій команді, яка брала участь у створенні цього кінофільму», — написала співачка і докладно розповіла, хто працював над її кліпом.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от АНИ ЛОРАК (@anilorak)

Користувачі не стали мовчати і почали писати свою думку про кліп у коментарях:

  • «Особисто моя думка, але пісня та кліп — без індивідуальності. Красива картинка, але немає глибини. Не порівняти з кліпами Бадоєва».
  • «Всі пісні на один мотив, і манера одна й та сама».
  • «Одне і теж!».
  • «Однотипно, не сучасно, ніяк».
  • «У Бадоєва було реально краще і крутіше».
  • «Одне й те саме, ніяк не відрізняється від останніх пісень. Ніякий це не шедевр, так, звичайна пісенька».
  • «Де та колишня Ані Лорак? З піснями, які залишалися і залишаються в душі навіки? Де спливають старі спогади та думки?».
  • «Раніше була дуже жіночною, доглянутою, красивою і кліпи були неповторні. А зараз … Вибачте, як накачена з усіх боків силіконом матрьошка з піснями тільки про страждання».
  • «Багато силікону. Пісня, як завжди, ні про що однотипна».

«До мурахів!» — Камалія зворушливо виконала гімн України з нашими Захисниками

«Кієв пісяєт в кульочки!» — Оля Полякова розсмішила українців, висміявши рашистів у новому вірші