in

«Скотч на обличчі все псує»: Настя Каменських потрапила в конфуз на червоній доріжці в Мадриді

Українську співачку Настю Каменських жорстоко розкритикували за макіяж, який вона обрала для виходу на червону доріжку в Іспанії.

Днями вона стала гостем престижної музичної премії у Мадриді та стала там єдиною представницею нашої країни. Артистка привернула увагу публіки незвичайним вибором вбрання, яке, проте, було неоднозначно оцінено фанами. На червоній доріжці церемонії Каменських з’явилася у зеленій сукні, що складалася з довгої спідниці зі шнурівкою та топі з ефектом зміїної шкіри. І так тісний топ мав глибоке декольте, до непристойності відверто виставляючи напоказ пишний бюст зірки.

Настя Каменських

Але найбільшим розчаруванням прихильників стали погано замасковані темпи на скронях Насті, які візажисти використали в своїй роботі, коли робили для зірки макіяж. Це спеціальні наліпки, які більше схожі на звичайний скотч, за допомогою яких досягають ефекту «лисячих очей». Їх використовують, щоб моментально перед виходом на сцену досягти тимчасового ліфтинг-ефекту, розгладити небажанні мімічні зморшки та позбутися навислого повіка.

Настя Каменських оконфузилась в Мадриді
Настя Каменських оконфузилась в Мадриді

Тейпи артистки частково були замасковані тональним засобом, але в місці, де розпочинається волосся — цю деталь було чітко видно. Підписники в коментарях поставили для візажистів, які готували артистку до виходу, «двійку», а в коментарях висловили свою думку:

Настя Каменських
  • «Куди дивилися візажисти? Скотч на обличчі все псує», 
  • «Ну що, не можна замаскувати ті тейпи?» 
  • «Двійка візажисту»,
  • «Це такий тренд, щоб було видно ці наклейки, що натягують шкіру?»

Читайте також: Режисер Алан Бадоєв вперше за чотири роки зустрівся з дітьми в Іспанії

Режисер Алан Бадоєв вперше за чотири роки зустрівся з дітьми в Іспанії

Очі мамині: Анджеліна Джолі разом із 15-річною донькою від Бреда Пітта вийшла на червону доріжку