in

50 тисяч доларів на день: Дмитро Нагієв залишив РФ і знайшов нове заняття у Дубаї

Популярний російський актор Дмитро Нагієв не підтримав рішення влади про вторгнення в Україну та практично зник із інформаційного простору.

Нещодавно у ЗМІ з’явилася інформація про те, що шоумен планує відновити зйомки у кіно. Проте шанувальників артиста в РФ раділи недовго. Раптово афіші із зображенням 57-річного артиста з’явилися з’явився в Об’єднаних Арабських Еміратах. Він вирішив стати наставником для чоловіків, які бажають перейняти харизму та чарівність актора.

Знаменитість готова навчити бажаючих «піти в глибину», «повернути себе» та «прийняти виклик». Вартість одного заняття – 400 тисяч російських рублів. Загалом артист планує провести в Еміратах два тижні, а його провідним буде його син Кирило.

Водночас творець та генеральний директор телеканалу «П’ятниця!» Микола Картозія висловився про гонорари актора Дмитра Нагієва на зйомках. «Знаєте, що відповість вам Дмитро Нагієв, якщо ви запропонуєте йому знятися у своєму фільмі? Він оголосить вам 5 млн рублів (близько 50 тисяч доларів) за один знімальний день. При цьому ви повинні гарантувати йому, що таких днів на вашій картині він матиме не менше чотирьох».

У цій історії фанатів талановитого артиста цікавить одне: чи є збігом новини про те, що Нагієв нещодавно придбав у Дубаї житло, а тепер знайшов там роботу? Чи це не говорить про те, що актор збирається остаточно переїхати з РФ?

Читайте також. «Поїхав за покликом душі!» — Кіркоров зі сльозами на очах прокоментував свою поїздку до Горлівки

50-річна Гайді Клум без краплі макіяжу зачарувала новим фото з молодшим на 16 років чоловіком

З портретом на грудях: Крістіна Орбакайте оригінально продемонструвала відданість Аллі Пугачовій