in

50-річна Гайді Клум без краплі макіяжу зачарувала новим фото з молодшим на 16 років чоловіком

50-річна німецька модель Гайді Клум потішила підписників новим спільним фото з молодшим на 16 років чоловіком.

Закоханні побралися у 2019 році. Багатьох шанувальників така суттєва різниця у віці неабияк здивувала, але сама знаменитість зізнається, що це просто цифра, яка не має жодного впливу на їхні відносини: «чесно кажучи, я відчуваю це лише тоді, коли мені на це вказують». Наразі зіркове подружжя немає спільних дітей, але в Хайді є четверо спадкоємців від попередніх шлюбів.

Зірка зазвичай рідко публікує спільні фото з гітаристом Томом Каулітцем, але на цей раз вирішила зробити виняток та розмістила новий романтичний кадр. Клум в світлій джинсовій сорочці заплющила очі та притулилася до Тома, а він, одягнений в тенісці з квітковим принтом, в цей час посміхався та дивився в камеру, обsймаючи кохану. Для побачення з чоловіком супермодель вирішила повністю відмовитися від макіяжу.

«Ти і я назавжди», — написала акторка.

Гайді Клум з чоловіком

Телеведуча закрила можливість писати фанатам коментарі задля зайвих обговорень. Але вони натомість залишили велику кількість вподобайок під фото.

Читайте також: «Можна народжувати у ванній»: Іванна Онуфрійчук показала себе на останньому місяці вагітності та розповіла, як планує пологи

«До чого солодкі!» — Пугачова розчулила архівними фото в міні-шортах з маленькими дітьми на руках

50 тисяч доларів на день: Дмитро Нагієв залишив РФ і знайшов нове заняття у Дубаї