in

Українка стала переможницею конкурсу краси «Miss Eco International 2024»

28 квітня в Єгипті пройшов фінал міжнародного конкурсу краси «Miss Eco International 2024». Головний приз здобула 26-річна киянка Ангеліна Усанова, яка минулого року посіла перше місце на «Міс Всесвіт-2023», який проходив у Сальвадорі. Тепер українка стане послом доброї волі ООН з екології та довкілля.

Варто зазначити, що Усанова представила на конкурсі два плаття. Перше, отримало назву «Фенікс», який є символом безсмертя. Саме він символізує Україну, яка щодня потерпає під обстрілами, але, попри все, продовжує жити, творити та народжувати дітей.

Ангелінова Усанова

А другий наряд отримав назву «Світ у вогні», який також створений із ресайклу. Дизайнери порадившись з українським науковцями дійшли висновку, що саме цей образ має торкатися теми спалених територій.

На своїй сторінці в Інстаграм Ангеліна показала кадри з моменту вручення їй корони.

«Я неймовірно щаслива, що привезла в Україну титул такого рівня. Уже за місяць я стану послом доброї волі ООН з питань екології та навколишнього середовища, щоб ще раз доносити до світової спільноти голос України, наголошувати на проблемах постраждалої природи, які несе вторгнення Росії в Україну. Сьогодні я радію перемозі та вдячна за підтримку всім прихильникам. Особлива подяка моїй команді, яка у стислі терміни впоралася з підготовкою до конкурсу краси світового рівня», – поділилася Усанова.

 

А ще українка посіла перше місце в номінації Miss Eco Best Resort Wear за найкращий пляжний образ.

Ангеліна Усанова

Читайте також: «Прогулялися вуличками Львова» — Ірина Федишин зачарувала неабиякою схожістю з мамою

Він зі своєю донькою — вона зі своєю: Лорак та Віджраку показали незвичайне сімейне фото в Дубаї

Максим Галкін засвітив Пугачову в халатику відразу після душу