in

«Голова свині»: пропагандистка Симоньян принизила «Міс Всесвіт Україна» та оббрехала ЗСУ

Найголовніший «рупор Кремля»- журналістка Маргарита Симоньян приголомшила своїми «експертними» заявами про конкурс краси «Міс Всесвіт», у якому перемогла конкурсантка з Нікарагуа Шейнніс Паласіос.

В інтерв’ю для пропагандистських ЗМІ Симоньян висловилася щодо учасниць конкурсу — за її словами, вона дуже тішиться вибором журі у цьому році. Та навіть це путіністка використала лише як привід для чергового приниження конкурсантки від України та ганебних закидів у бік ЗСУ. Симоньян заявила, що переможниці конкурсу лише «дивом» вдалося обійти інших дівчат, «попри те, що українка вийшла з якимсь немовлям». А образ немовля-янгола росіянка взагалі назвала схожим на «свиню».

Путіністка заявила, що переможниця «дивом» обійшла інших конкурсанток

Вочевидь, пропагандистка не оцінила символічний образ, створений командою МÜ production. Проте, несмак, у якому виступала представниця від Росії — костюм «царєвни лебедя» з кокошником та косою — Симоньян просто проігнорувала.

Росіянка виступила у безглуздому образі «царєвни лебедя»

«Ось ця красуня у жахливо нерівній боротьбі дивом обійшла українку та інших учасниць. Можливо, це востаннє у житті, коли іскорка розуму таки перемогла, незважаючи на те, що українська дівчина вийшла з якимсь немовлям, яке, за загальним визнанням, схоже на голову свині«, — видала пропагандистка.

Представниця України у сукні «Берегиня-Мати»

Мабуть, Симоньян не спромоглася навіть прочитати про те, що собою уособлювало конкурсне національне вбрання представниці України. Натомість путіністка видала чергову маячню, звинувативши ЗСУ у «вбивстві дітей», про які, на її думку, учасниця від України «чудово знає».

«Вона в такий спосіб демонструвала, що захищає дітей? Такий був посил? Але сама Україна та ця українка чудово знають, що від рук українських військових загинуло багато дітей«, — підло збрехала пропагандистка.

Усанова тримала в руках символ невинних українських дітей

Варто зазначити, що представниця України — співачка, волонтерка та модель Аліна Усанова — обрала для дефіле у національних костюмах символічний образ синьо-жовтого кольору. Її вбрання було схоже на своєрідну «броню», яка означала силу та незламність нашого народу, а фігура золотого немовля-янгола була символом життя кожної української дитини.

Читайте також: Вєрка Сердючка влаштувала грандіозне шоу в Амстердамі: публіка вигукувала «Слава Україні!»

Ірина Білик зізналася, чи продовжує спілкування з незнайомцем, який зробив їй пропозицію на концерті

Гаряча українська Мерилін: Нікітюк у напівпрозорій міні-сукні повторила образ легендарної Монро