in

«Сина на фронті не побачите»: Мосейчук розлютила українців через дорослого сина, який відсиджується в Німеччині

Українська телеведуча Наталія Мосейчук потрапила у гучний скандал.

Після виходу в ефір її авторського шоу «Тема з Мосейчук», в якому обговорювався новий закон про мобілізацію в Україні, глядачі обурилися заявами журналістки та звинуватили її у лицемірстві. Підсумовуючи інтерв’ю із гостями, Наталія припустила, що більшість українських чоловіків призовного віку після вступу закону в силу, все ж таки будуть змушені з’явитися в ТЦК для уточнення данних, та пройти ВЛК. Вона вважає, що наразі ситуація на фронті “не така, щоб жарти жартувати”.

«Недовго пісенька гратиме, бо СБУ постукає у двері кожному. Іграшковий, букетно-шоколадний період в Україні закінчується… Краще не кажіть дурниці і не кажіть того, що шкодить державі. Щодо чоловіків, думаю, що переважна більшість пройде ТЦК та ВЛК”, – заявила ведуча.

Мосейчук із синами

Такі висловлювання неабияк розізлили деяких користувачів. Вони вважають, що такої думки можна легко дотримуватися в тому випадку, коли твої діти живуть за кордном. Згодом Мосейчук сама цинічно підтвердила цю інформацію.

«Мій старший син, 25-річний Антон, за три з половиною роки до повномасштабного вторгнення, 2019-го емігрував із України. Він отримав право на безкоштовне навчання у Німеччині, здобув там другу вищу освіту і зараз працює над вступом до аспірантури. То була і є його позиція. Я не могла вплинути на неї тоді, не можу й досі. Антон — сам відповідає за свої дії. Я – за свої. Решта моєї родини в Україні” — написала на своїй сторінці в Інстаграм ведуча.

Також телеведуча чітко заявила, що її сина на фронті не побачать.

Мосейчук розповіла чи піде її старший син захищати Ураїну

Цікави фактом є те, що в 2014 році, Наталія публічно заявила, що «не готова виховувати своїх синів для війни».

Читайте також: Галкін публічно звернувся до Гордона, який заявив, що його гарне враження про Пугачову змінилося

Більше не Мейхер: зірка «ВІА Гри» взяла прізвище чоловіка-росіянина

Анастасія Приходько вперше за тривалий час показалася з трьома своїми дітьми