in

Краса мамина, а талант — батька: як виглядає 17-річна донька Ратміра Шишкова, який загинув у її день народження

Ратмір Шишков — популярний співак та один із найяскравіших учасників вокального шоу «Фабрика зірок — 4».

На проект артист прийшов 15-річним юнаком, а після закінчення сезону російський продюсер Ігор Крутий запропонував йому створити гурт «Банда». До його складу увійшли Тіматі, Анастасія Кочеткова та Домінік Джокер. Однак життя артиста трагічно обірвалося в 19 років під час ДТП. Батьки зуміли встановити особистість сина лише за татуюваннями на тілі.

Ратмір Шишков

«Я підбіг до Mercedes і побачив, що на задньому сидінні хтось рухається. Кинувся назад у приміщення за вогнегасником, але коли повернувся — все вже скінчилося», — розповів свідок трагедії.

Група «Банда»

Своє особисте життя молодий музикант ретельно приховував від оточуючих. Вже після смерті з’ясувалося, що він зустрічався з дівчиною, яку звати Софія. В той же день, пізно ввечері на світ з’явилася його донька Стефанія, яку він так і не встиг побачити. З вихованням дівчинки матері допомогли друзі Шишкова — Тіматі та Домінік Джокер.

Донька Ратміра

Стефанія успадкувала від батька потяг до музики та танців. Ще з самого дитинства вона приймала участь в шкільних конкурсах.

Стефанія з мамою
Стефанія з бабусею

Софія часто ділиться в соціальних мережах фото із донькою. Багато прихильників творчості Ратміра відмічають неабияку схожість з батьком:

Стефанія, донька Ратміра Шишкова
  • «З кожним днем все більше стає схожою на тата»
  • «Дуже шкода Ратміра…»
  • «Дівчинка копія Ратміра»
  • «Яка чудова суміш. Дівчинка вийшла красунею»
  • «Дуже шкода, що дівчинка не побачила батька…»

Читайте також: «Сина на фронті не побачите»: Мосейчук розлютила українців через дорослого сина, який відсиджується в Німеччині

«Не бачить майбутнього в Україні»: колега Ольги Фреймут висловився про її виїзд за кордон

Справжня принцеса — дочка Пугачової і Галкіна вразила своєю чарівністю на свіжому фото