in

«Ви навіщо таке кажете в ефірі?!» — Мосейчук вийшла з себе, коли гість почав говорити не за сценарієм

Наталія Мосейчук до початку повномасштабного вторгнення була однією з найпопулярніших та найшанованіших телеведучих в Україні. Її приємний голос і вміння триматися в кадрі приваблювали глядачів і викликали довіру — за результатами багатьох соціальних опитувань Мосейчук належала до лідерів серед можливих кандидатів у президенти країни.

Останнім часом ставлення до журналістки кардинально змінилося. Початком такого процесу стала критична риторика ведучої по відношенню до тих чоловіків, які перебувають за кордоном і не бажають повертатися додому, щоб поповнити лави ЗСУ. Переломним моментом у поведінці 50-річної уродженки Туркменської РСР стала її заява про те, що «СБУ постукає у двері кожному»  і змусить пройти ТЦК та ВЛК.

Як виявилося, це були лише перші прояви втрати Мосейчук зв’язку з реальністю. У наступному ефірі ведуча брутально припинила спробу гостя програми, юриста Ростислава Кравця, звернути увагу на безглузді витрати в Національному антикорупційному бюро України, яке відремонтувало туалет у своєму приміщенні за 4 млн гривень.

 «А чому ви цим цікавитесь? Ви навіщо про це кажете?! А ви навіщо це публічно кажете?!», — накинулася Мосейчук на адвоката, мабуть, забувши, що доносити суспільству правду і є обов’язком самої журналістки.

@ksushayubochka #мосейчук #ukraine #закон #зеленський #верховнарада #інтервю #адвокат #шоу #телемарафон #телебачення #1 #телеканал #україна #стб ♬ оригінальний звук — L E G I O N_ukraine

А що ви думаєте з приводу цієї дискусії? Напишіть свої думки у коментарях!

Читайте також. «Чорнорота ку*ва!», — українців розлютила заява Мосейчук, що «її син не вихований для війни»

«Як зустрінемося, то все з’ясуємо»: Позитив здивував неочікуваною заявою про Потапа

«Я повернувся»: хореограф-утікач Влад Яма, який виїхав після повномасштабного вторгнення РФ шокував новиною