in

Померла актриса Анастасія Заворотнюк

У ніч на 30 травня не стало російської актриси Анастасії Заворотнюк, відомою за головною роллю в серіалі «Моя прекрасна няня».

У фільмі артистка зіграла дівчину родом із Одеси, яка довгий час прожила у Маріуполі, а після цього переїхала до Москви. Багато шанувальників вважали, що Заворотнюк і справді є українкою, хоча насправді майбутня зірка народилася у російській Астрахані.

Артистці було 53 роки, вже кілька років вона боролася із раком головного мозку. Повідомлення про смерть з’явилося на офіційній сторінці в Інстаграм актриси.

«Неможливо усвідомити та дуже складно підібрати потрібні слова. Сьогодні вночі після тривалої та тяжкої хвороби пішла з життя наша Настя. Ми дякуємо кожному з вас, хто щиро бажав добра, молився за здоров’я і вірив. Настя завжди відчувала і дуже цінувала вашу підтримку», — йдеться у публікації.

Судячи з інформації зі ЗМІ, смерть Анастасії Заворотнюк була болісною. Жінка померла у хоспісі на руках чоловіка Петра Чернишова. Болі були нестерпні, купірували нарковмісними препаратами.

У актриси залишилися чоловік Петро Чернишов та троє дітей — 28-річна Ганна, 23-річний син Майкл та 5-річна донька Міла.

Читайте також: «Помер у мене на руках…» — Віталій Капранов розповів, як безуспішно намагався врятувати брата

«Не втомлююся говорити про Україну!» — Потап із Барселони зізнався в любові до Батьківщини російською мовою

«Копія тата»: ведуча шоу «Танці з зірками» Іванна Онуфрійчук вперше стала мамою і показала немовля