in

Якщо вже всі про це говорять, то який це секрет: захисник «Азовсталі» Діанов розповів правду про відносини з Поляковою

Захисник «Азовсталі», морський піхотинець Михайло Діанов остаточно розставив всі крапки над «і» в історії про роман з українською співачкою Олею Поляковою.

Після звільнення з полону у 2022 році військовий частенько був помічений у гостях в ефектної білявки, з якою у нього зав’язалася міцна дружба. Він відвідував її концерти, дарував квіти та подарунки. Поговорювали, що саме Полякова стала головною причиною остаточного розлучення Діанова з дружиною.  Протягом усього часу захисник заперечував їхній любовний зв’язок, а своє часте гостювання у будинку співачки пояснював тим, що більше спілкується з її чоловіком, а не з нею самою.

Михайло Діанов та Оля Полякова

В інтерв’ю Дмитру Гордону Діанов запевнив, що знаходиться  дружніх відносинах, як з Олею, так і з Вадимом. За його словами, чоловік артистки завжди присутній з ними під час їхніх зустрічей, тому навіть думок не було про зраду.

«Я був не у неї, а у Вадіка, її чоловіка. Взагалі ні! Який роман?! По-перше, у неї чоловік. По-друге, він постійно вдома. Ми з Олею друзі й нормально спілкуємося. Жодних натяків ні з її боку, ні з мого не було. Друзі», — прокоментував Михайло.

Читайте також: Ви жахнулися б! У мережі показали, як виглядала б 75-річна Пугачова без пластики

Донька Кузьми Скрябіна показала рідкісне фото з чоловіком та розповіла, що стала мамою

Вже став вище зіркової мами: син Пугачової здивував публіку змужнілим виглядом