in

Мамині гени: син Повалій видав порцію маячні про мобілізацію в Україні та виправдав росіян

40-річний Денис Повалій, який мешкає в Іспанії, намагається час від часу нагадати про себе «глибокодумними» міркуваннями про війну в рідній країні.

Якщо на початку повномасштабного вторгнення музикант намагався всидіти на двох стільцях, засуджуючи кровопролиття та закликаючи до миру, то зараз він скинув маску та відкрито став на бік окупантів. Днями на своїй сторінці в Інстаграм він зробив серію публікацій у Stories, у яких порівняв службу у Збройних силах із подружнім боргом, який «не обов’язково виконувати».

«Ось людина пішла на ризик за власним бажанням та загинула. А якщо люди не мають таких переконань. Чи справедливо гнати їх на фронт? — Прокоментував він смерть Рязянцева. «Люди, ми ж не змушуємо веганів вживати м’ясо! Навіть подружній обов’язок можна не виконувати», — розмірковує Повалій.

Денис Повалій з матір’ю

Особливим цинізмом відзначився спадкоємець зрадниці, коли виправдав вторгнення терористів до України. Син артистки вважає, що росіяни мали на це право і прийшли «не на рівному місці». Факти про криваві злочини окупантів та їх знущання він виставляє вигадкою самих українців.

«Тільки не треба тут про «прийдуть ґвалтувати ваших жінок». Не на рівному ж місці прийшли, а після восьми років АТО», — пише Денис Повалій.

Фото: instagram.com/denis.povaliy

До того ж, він згадав про українську військовослужбовцю Шуру Рязанцеву. Як відомо, дівчина померла в лікарні від серцевої недостатності. Сам Повалі заявляє, що вона «загинула за власним бажанням».

«Людина пішла на ризик за власним бажанням та загинула. А якщо люди не мають таких переконань? Чи справедливо гнати їх на фронт? — цинічно висловився музикант.

Фото: instagram.com/denis.povaliy

Читайте також: «Тая, ти дура?!» — дубляж на інтерв’ю зрадниці Повалій підірвав мережу

Василь Вірастюк вперше показав на 11 років молодшу обраницю, яка народила йому четвертого сина

Поки Потап виправдовується перед українцями — NK у мініатюрному міні запалила з гарячим латиноамериканцем