in

Василь Вірастюк вперше показав на 11 років молодшу обраницю, яка народила йому четвертого сина

Український політик та спортсмен Василь Вірастюк, який зрадив своїй дружині та вчетверте став батьком, вперше показав свою нову обраницю.

49-річний шоумен досить довгий час тримав особисте життя в таємниці та приховував особистість матері новонародженого сина Володимира, який з’явився на світ на початку цього року. Лише після остаточного рішення суду щодо розлучення з другою дружиною, Вірастюк наважився показати кохану Ірину. На свой сторінці в Інстаграм силач повідомив, що відтепер нові стосунки може розпочинати відкрито.

«Я в стосунках. Сьогодні я можу говорити і писати про це відкрито. Закінчився безкінечний судовий процес, який тривав ще від  жовтня 2022 року. Ще 10 травня Печерський суд м. Києва ухвалив остаточне рішення щодо розлучення, і за 30 календарних днів, а саме 11 червня рішення набирає чинності«, — поділився Василь.

Василь Вірастюк з новою коханою Іриною

Втім, він все ж таки вирішив трохи потримати інтригу. На фото, яке Вірастюк опублікував, видно лише очі коханої, а половину її обличчя він прикрив своєю рукою.

Нагадаємо, що восени минулого року Вірастюк повідомив, що розлучається з дружиною Інною, з якою у шлюбі прожив 15 років. Нові стосунки в стронгмена зав’язалися під час повномасштабного вторгнення, коли Інна разом із дітьми виїхала за кордон. Тоді він вважав зрадою еміграцію дружини і на тлі стресу закрутив роман з дівчиною, яка молодша за нього на 11 років.

Читайте також: ХОРЕОГРАФ-УТІКАЧ ВЛАД ЯМА ПОКАЗАВСЯ В КОМПАНІЇ НАТАЛІЇ МОГИЛЕВСЬКОЇ

65-річна Мадонна без жодної краплі косметики показала зблизька своє обличчя

Мамині гени: син Повалій видав порцію маячні про мобілізацію в Україні та виправдав росіян