in

Змінився до невпізнаності: в Мережу потрапило свіже фото змарнілого від хвороби Олега Винника

У Мережі з’явилося свіже фото артиста-втікача Олега Винника, який на початку повномасштабного вторгнення виїхав з України.

Новою світлиною на своїй сторінці в Інстаграм поділилася голова офіційного фан-клубу та його представниця Валерія Барон. Прихильниця творчості Винника опублікувала відразу два кадри, на яких неозброєним оком видно, як співак змінився за останні чотири роки. На першому фото, яке було зроблено у червні 2020 році Олег має звичний для всіх вигляд, а друге — нещодавно у Німеччині, де зірка мешкає понад два роки.

Помітно, що знаменитість змінив свій імідж: відростив довге волосся та скинув декілька зайвих кіло. Нове фото Валерія залишила без підпису.

Валерія Барон та Олег Винник

Нагадаємо, що Винник виїхав в Німеччину на початку повномасштабного вторгнення та зник з медійного простору. Свою втечу він пояснював тим, що за кордоном лікує рідкісне захворювання, в деталі якого вдаватися не став.

Артист неодноразово ставав мішенню українських зірок та шанувальників. Багато із них вважають, що Олег втратив свій пік популярності в українському шоу-бізнесі.

Популярна українська акторка Леся Самаєва, поділилася особистою думкою щодо артиста Олега Винника, який втік з України на третій день повномасштабного вторгнення. Їй випала нагода зніматися із співаком в кількох частинах комедійного фільму «Скажене весілля».

Читайте також: «Дівчата! Я скучив!»: Оля Цибульська заговорила про наміри Олега Винника повернутися в Україну

Як останній бомж: п’яний вщент Ф’юрі на колінах виповз із бару, ледь не згубивши штани

Співака Рода Стюарта освистали на концерті в Німеччині через підтримку України