in

Заочний снайпер: популярний ведучий висловився про Винника, який перебуває на «своєму фронті»

Український шоумен Андрій Джеджула висловив свою думку з приводу втечі українського співака Олега Винника.

Нагадаємо, що артист на початку повномасштабного вторгнення виїхав з України за кордон і зник з медійного простору. Через деякий час Винник дав одне інтерв’ю в якому зізнався, що поселився в Німеччині, де проходить курс лікування, назву хвороби якої не став розголошувати. З приводу цієї ситуації висловився Андрій, який досі не може зрозуміти дивну поведінку артиста. Адже саме в Україні він мав величезну аудиторію прихильників.

«Я так і не зрозумів, що з ним сталося. Дивна ситуація, прихильники цього співака — люди з України. А він майже нічого досі не сказав про війну. Чому? Він ніколи не був популярним у Росії, там про нього не знають«, — заявив Джеджула.

Андрій Джеджула

Ведучому важко зрозуміти, чому Олег зник з медійного простору і не висловив свою позицію щодо повномасштабного вторгнення, а натомість розповідав, що у нього «свій фронт».

«Його найголовніша аудиторія тут, а він хоча б «стоп — війні!» з себе вичавив. Щось розповідали про те, що він у депресії і таке інше. В одному-єдиному інтерв’ю з початку повномасштабної війни сказав, що він перебуває «на своєму фронті». А який це фронт? І на жаль, у нас дуже багато людей, які люблять так казати», — додав Джеджула.

Олег Винник

Нещодавно в Мережу потрапило свіже фото змарнілого від хвороби Олега Винника.

Також Юрій Рибчинський оцінив творчість Пивоварова та заявив, що місце Винника ніхто так і не зміг зайняти.

Читайте також: ПІШЛА ПО РУКАХ: ОЛЬГА ПОЛЯКОВА ПОКАЗАЛА, ЯК ПУСТУЄ В ЛІСІ З НАКАЧАНИМ ХЛОПЦЕМ

Пішла по руках: Ольга Полякова показала, як пустує в лісі з накачаним хлопцем

Стала схожою на тітку: фанати висміяли Ані Лорак без макіяжу