in

«Зате я не заробляв на війні»: Олег Винник вперше вийшов на відеозв’язок і прокоментував втечу з України

Український артист Олег Винник, який став мішенню хейтерів після несподіваного повернення в шоу-бізнес, прокоментував свій виїзд до Німеччини в перші дні повномасштабного вторгнення.

Виконавець став гостем шоу «Говорить вся країна», в ефірі якого заявив, що він протягом двох з половиною років матеріально підтримував українців і нікуди не зникав. За цей час він старанно працював і написав багато нових хітів, які зовсім скоро презентує шанувальникам.

«Я нікуди не тікав, щоб кудись повертатись, це не в моєму стилі. І я, зрештою, роблю свою справу. Я дякую своїм шанувальникам, що ходили на концерти і платили кошти. І слава тобі Господи, що я їх не потратив. Я не заробляв на війні, а все віддавав, віддаю і буду віддавати далі. Якби Господь не давав мені пісні, то ми б не спілкувалися з вами сьогодні. Вони є, вони пишуться«, — розповів Винник.

Олег Винник

Олег зазначив, що не звертає увагу на гнівну критику, яку останнім часом активно розповсюджують медіа. Нагадаємо, що нещодавно експродюсер співака розповів, як його дружина вивозила Винника під пледом за кордон.

«Мені байдуже, хто і що говорить та видумує. Не потрібно займати чиюсь нішу. Будьте собою, знайдіть своє лице. І не намагайтеся на чужому коні доїхати до раю. Зрештою, я вже до сьогоднішнього дня стільки бачив своїх дублерів. Дай Бог їм всього, що вони бажають. Мене це не цікавить. Мене цікавить тільки те, коли настане перемога і коли ми будемо жити в мирі», — додав співак.

Олег Винник

Також Олег зізнався, чи готовий виступити в дуеті з українськими зірками, а саме з Андрієм Кравченком, якого часто порівнюють з Винником.

«У мене до сьогоднішнього дня стоїть черга за дуетами. Мені це абсолютно не цікаво. Мені цікаво тільки одне — коли настане перемога. А Андрію краще було б звернутися до Мадонни або до Дженніфер Лопес, то буде вдаліший дует. Бо в них більше грошей«, — зізнався артист.

Олег Винник на шоу «Говорить вся країна»

Читайте також: «Вкид якийсь»: EL Кравчук прокоментував втечу Олега Винника за кордон і скандали довкола нього

Президент Макрон уперше прокоментував затримання Дурова: усі деталі розслідування

Незрозуміло, яку країну підтримав: хореограф-утікач Влад Яма відреагував на обстріл України