in

«Не знав, чи повернуся до життя»: Винник вперше розповів про свою рідкісну хворобу

Співак Олег Винник з’явився в ефірі українського шоу «Говорить вся країна» та розповів про своє рідкісне захворювання.

Як відомо, артист понад два з половиною роки мешкає в Німеччині. За кордон він виїхав в перші дні повномасштабного вторгнення, нібито на лікування. Виконавець зник з медійного простору та не коментував останні події в Україні. Днями Олег несподівано вийшов на зв’язок та розставив всі крапки над «і».

Олег Винник

Співак заявив, що дійсно лікувався в Німеччині. Втім, вдаватися в деталі хвороби Винник не став. Лише зауважив, що був такий період часу, що він не знав, чи зможе повернутися до звичайного життя. На щастя, зараз зірка почувається краще і готовий знову виступати на сцені та тішити прихильників новими композиціями.

«Слава Богу стає вже все краще й сьогодні я вже на коні, як то кажуть. Багато людей вже знають, що я хворів ще до війни. Перший рік Олега не було ні для кого: ні для себе, ні для кого. Я взагалі не знав, чи повернуся до життя. Тоді, звичайно, мої соцмережі були закриті моїм колишнім менеджментом. Про болячки мої не хочу розповідати, щоб люди ходили до мене на концерти. Це дуже цінні для мене речі» — поділився співак.

Олег Винник також прокоментував свій виїзд за кордон в перші дні повномасштабного вторгнення.

Читайте також: «Відчуття щастя»: Катерина Осадча показала свою маму з онуками та, як розважилася з родиною в столиці

Як про жінку і про людину: Андрій Макаревич відверто висловився про Аллу Пугачову

«Авторитет Данилка закінчується!» — скандальний Кондратюк висміяв мовну позицію співака під час війни