in

Дмитро Нагієв видав свою справжню позицію щодо війни в Україні

Російський актор Дмитро Нагієв, який з перших днів повномасштабного вторгнення уникав відповіді на запитання щодо війни в Україні, врешті зробив свій вибір.

Понад два роки шоумен вів закритий спосіб життя та не знімався в кінострічках. Весною стало відомо, що 57-річний артист виїхав з РФ в Об’єднанні Арабські Емірати та став наставником для чоловіків, які бажають перейняти харизму та чарівність актора. Втім, днями росЗМІ активно поширюють новину, що Нагієв знімається в новому російському серіалі. Як підтвердження цього вони додали фото зі знімань фільму, на якому зображено актора.

«З цікавого, оголосили, що на екрани СТС повертається Дмитро Нагієв. Він з’явиться в екшн-комедії «Хто швидше?». Роль дуже в його стилі: герой Нагієва відповідає за діаманти на 1 млрд рублів. Про куш він розповідає незнайомцям, які одразу кидаються за ним» — йдеться в повідомленні російських журналістів.

Дмитро Нагієв

Тож схоже актор все ж продався за криваві рублі і повернувся в Росію. Про це свідчить місце розташування його облікового запису в Інстаграм.

Обліковий запис Дмитра Нагієва

Читайте також: ВИЙШЛА НА СЦЕНУ БЕЗ СПІДНЬОГО: ЛОРАК ЗАСВІТИЛА ЗАЙВЕ У ВИСОКОМУ РОЗРІЗІ СУКНІ (ВІДЕО)

“Ніколи не забудемо”: українські зірки вшанували пам’ять українських захисників

«Перетворилася на алкоголічку»: травесті-діва Монро розповіла про свою залежність