in

«Неймовірне місце»: Майкл Дуглас поділився враженнями від України після приїзду в Київ

Голлівудський актор, зірка «Основного інстинкту» Майкл Дуглас розповів про свої враження від України.

Нагадаємо, що знаменитість 12 вересня відвідав Київ з важливою місією. Майкл встиг побувати в Михайлівському Золотоверхому монастирі, Михайлівській площі та парку «Володимирська гірка», де оглянув краєвиди Дніпра. Також він відвідати Андріївську церкву та  поспілкуватися з українською ведучою Марічкою Падалко.

Після повернення додому актор оприлюднив на своїй сторінці в Інстаграм відео, в якому розповів американцям про Україну та привернув їхню увагу до повномасштабної війни, яку розпочала Росія.

Майкл Дуглас в Києві

«Як відомо, Україна перебуває під жахливою, жахливою війною з Росією, тож зараз трохи складно діставатися Києва, її столиці. Вам треба проїхати 11 годин потягом від польського кордону до Києва», – розповів Майкл.

Актор зізнався, що до приїзду в Київ, він мав зовсім інше уявлення про нашу державу. Зірка разом із сином Діланом були враженні мальовничими краєвидами України, українською кухнею та самими українцями. Пригадав Дуглас і про руйнування, яких завдали російські загарбники.

«Те, куди ми приїхали, виявилося чарівним містом, справді чарівним містом, я не такого очікував. Неймовірна культура, прекрасні ресторани та приголомшлива енергетика. Присутня невелика кількість руйнувань, ми побачили дитячу лікарню, найбільшу в усій Україні, яка повністю зруйнована, і чітко зрозуміло, що то було не помилково. Що ми з Діланом винесли звідти – неймовірний дух людей. Коли ти думаєш, що відбувалося з Україною, починаючи від режиму Сталіна і Другої світової війни, а згодом вона виявилася змушена битися та боронити свої понад 30 років демократії. Це неймовірне місце та велике нагадування всім нам про важливість свободи, демократії і того, як треба працювати заради них». — зазначив Дуглас.

Майкл Дуглас з сином в Києві

На останок 79-річна знаменитість звернувся до лідерів та президента України Володимира Зеленського зі словами вдячності. Артист закликав іноземну публіку допомагати українській армії своїми донатами.

«Хотів би публічно подякувати Олені Зеленській за запрошення на Саміт, керівнику ОП Андрію Єрмаку за гостинність і допомогу, і звичайно Президенту Зеленському. Ви – правильна людина в правильному місці. Я бажаю вам усілякої підтримки. Враховуючи наближення виборів у нас в країні, хай це буде нам великим нагадуванням про крихкість демократії і те, як за неї треба боротися всіма способами. Всім миру!» — наголосив Майкл.

Майкл Дуглас з сином та Володимиром та Оленою Зеленських

Читайте також: Тане на очах: Валерій Залужний дуже схуд і показав, який вигляд має зараз

І Ротару виступить: у Києві пройде грандіозний концерт

П’яний безпардонний дідуган: 62-річний Лепс прямо на сцені намагався ляснути бек-вокалістку по сідницях