in

Переїжджає заради дітей: стало відомо, чому родина Пугачової залишає Ізраїль і де житиме тепер

Практично від початку повномасштабного вторгнення в Україну Максим Галкін заявив про рішення залишити Росію. Незабаром за ним виїхала Алла Пугачова з дітьми.

Місцем проживання зоряна родина обрала Ізраїль — голова сім’ї має паспорт цієї країни, оскільки далекі родичі гумориста були євреями. 74-річна Алла Борисівна постійно перебувала у Тель-Авіві, займаючись вихованням Лізи та Гаррі. Сам же Галкін перебував у постійних відрядженнях, виступаючи із сольними концертами по всьому світу.

Після загострення Ізраїльсько-палестинського конфлікту та початку бомбардувань ізраїльських міст бойовиками ХАМАС, знаменитості переїхали на Кіпр — у Лімасолі в Примадонни давно є шикарна нерухомість із видом на Середземне море. Через деякий час, Галкін з сім’єю знову повернулися на Землю Обітовану.

Родина Пугачової в Ізраїлі

Галкін не раз називав своїм будинком саме Ізраїль, проте, нещодавно стало відомо про майбутній переїзд зоряного сімейства до Великобританії. Вперше сам пародист обмовився про це на День матері, коли заочно вітав із дітьми маму, яка «поїхала до подружки до Лондона». Пізніше люди з оточення Пугачової підтвердили інформацію, що зірки планують змінити Тель-Авів на Лондон як постійне місце проживання.

Галкін з дітьми у своєму пентхаусі на Кіпрі

Головною причиною називають необхідність 10-річних Лізи та Гаррі здобути якісну освіту. Також одним із стимулів, що підштовхнуло вибрати для життя саме Туманний Альбіон є відповідний клімат. Алла Борисівна завжди воліла виїжджати влітку зі спекотного Ізраїлю в прохолоднішу Латвію.

Читайте також. «Ми разом вже 40 років, а я досі ревную її до всіх навколо» — найоплачуваніший актор Боллівуда показав свою 53-річну дружину.

50 років разом: легенда Боллівуду Амітабх Баччан вивів у світ 75-річну дружину

«За паспортом вам належить старіти» — 68-річна актриса Орнелла Муті знялася у відвертій фотосесії біля басейну