in

«Щастя повернулося!» — дочка Полякової зі сльозами радості пішла до школи, яку ненавиділа до війни

Популярна співачка Оля Полякова разом із дочками виїхала з країни після початку повномасштабного вторгнення.

Старша, Маша вже на той час здобувала вищу освіту в одному з лондонських ВНЗ, а молодша Аліса пішла до школи у столиці Великобританії. Через деякий час Марія закінчила навчання і повернулася на батьківщину, де намагається повторити успіх зоряної мами та розвивати власну рок-групу «Шви». За рік після повернення Маші зі сльозами на очах на батьківщину попросилася 12-річна Аліса.

Не витримавши страждань доньки, Полякова ухвалила важке рішення дозволити дівчинці повернутись додому. «Два роки постійних істерик та сумом за будинком! Хоч вона вчиться там у чудовій школі, без тривог та бомбосховищ! Але все! Повертається до своєї школи, до свого будинку, незважаючи на те, що тут не так безпечно, відключають світло, постійні тривоги, і навчальний процес буде нелегким!» — ділилася артистка.

Оля Полякова с дочками

1 вересня Аліса нарешті повернулася до рідної школи. Про це співачка повідомила своїх передплатників в Інстаграм та показала зворушливе відео зустрічі учениці з вчителькою та подругами. «Закінчилося море сліз) щастя повернулося! Мрія збулася! Аліса у своїй школі (до речі яку ненавиділа до війни), все зізнається в порівнянні)) давай дитинко, ти обіцяла вчитися краще за всіх! 💛🩵», — підписала публікацію артистка.

Читайте також: «Канючила 20 років»: Оля Полякова похвалилася подарунком від чоловіка за 700 тисяч гривень

«Отримують свою порцію ла*на»: Стівен Кінг емоційно висловився про операцію ЗСУ в Росії

«Не можу повірити»: Наталка Денисенко з чоловіком-військовослужбовцем показалися на лінійці сина-першокласника