in

«Тут я цього не роблю» — старша донька Полякової зізналась, скільки витрачає фінансів щомісяця у Великій Британії

Донька української співачки Олі Полякової – Марія – розповіла про своє життя у Великій Британії, а саме про витрати.

Юна блогерка зізналась, що витрачає у місяць не менше, ніж тисячу фунтів, а це близько 45 тисяч гривень. Як пояснила Маша, по-інакшому у Великій Британії просто неможливо, адже там все дуже дорого коштує.

«У мене це виходить мінімум тисячу фунтів. Тут на меншу суму просто неможливо вижити. Я живу в гуртожитку, його теж треба оплачувати. Але в мене дуже гарно склалося, що я вступила на безкоштовну програму для українців, тому в мене все круто з цим», — поділилася Полякова в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Блогерка зізналась, що їй допомагають батьки. Утім, вони дають гроші лише на базові потреби. Якщо ж Маша хоче витратити на розваги, то на це заробляє сама завдяки фотоблогу.

«Десь заробляю. Якщо я хочу тусити, то на це мені батьки не дають. А от батьки мені дають на їжу, на транспорт і так далі», — розповіла блогерка.

Маша також зізналась, що від деяких речей, які для неї були звичними в Україні, у Великій Британії вона відмовилася.

«По-перше, я відмовилася від таксі. Я завжди їздила у Києві на таксі, тут я цього не роблю, тому що тут все дуже дорого. По-друге, це ресторани. Я дуже часто шопилась в Україні, могла зайти до якогось магазину, щось собі придбати, тут я цього теж не роблю. У мене все йде на їжу і на транспорт», — додала дівчина.

«Я ненавиджу свою дружину!» — ненадійні чоловіки Барбари Брильської та чому актриса ледь не покінчила з життям самогубством

Стан після операції погіршився: чому молода дружина Віктора Павліка не може взяти на руки свою дитину