in

«Розійшлися наші шляхи»: alyona alyona вперше прокоментувала чутки про конфлікт з Jerry Heil

Популярна українська реперка alyona alyona прокоментувала, чи сварилася зі своєю колегою Jerry Heil після Євробачення.

Після участі в музичному конкурсі «Євробачення-2024» співачки майже припинили з’являтися разом на публіці. Такі дії спричинили чутки про можливі чвари між артистками. Аби розвіяти сумніви, alyona alyona в інтерв’ю «Люкс ФМ» зізналася, що між ними не було ніяких скандалів, оскільки дівчата дуже різні за характером. Як відмітила реперка, вона є доволі експресивною, а Яна — м’яка та спокійна.

«Ми розійшлися не через конфлікти. І конфліктів як таких у нас немає, тому що ми різні. Я експресивна, а Яна – вона така, м’яка» — зауважила alyona alyona.

alyona alyona та Jerry Heil

Прихильників також засмутило те, що після оголошення переможців «Євробачення 2024» реперка повернулася в Україна без співавторки пісні «Teresa & Maria». Згодом з’ясувалося, що Jerry Heil відразу після фіналу вирушила у Канни на кінофестиваль.

«А розійшлися наші шляхи, тому що ми на час Євробачення відклали кожен своє життя. І коли закінчилося Євробачення, кожен просто нирнув у своє: у сім’ю, у стосунки, в особисті пісні, які були відкладені. Це, напевно, правильно, щоб не вигорати одна від одної, щоб реалізувати те, що відклали», – підсумувала реперка.

Читайте також:  «Став батьком, другом та коханим!»: Полякова вперше за довгий час показала фото чоловіка, з яким відзначає ювілей весілля

Спонсорування ЗСУ: сина Юрія Нікуліна перевіряють у РФ

«Хіба що у наступному житті!» — Орбакайте прокоментувала можливість виступу в Росії