in

Скандального нардепа Олега Ляшка призначено командиром батальйону: у ЗСУ пояснили за які заслуги

Колишній народний депутат, лідер радикальної партії Олег Ляшко добровільно мобілізувався до лав ЗСУ на початку повномасштабного вторгнення

51-річний Ляшко поповнив лави Сил Безпілотних систем України у званні лейтенанта. Нещодавно стало відомо про стрімке просування Ляшка по службі. Так, командир підрозділу розвідки Сухопутних військ ЗСУ Денис Ярославський на своїй сторінці у Facebook повідомив, що 11 жовтня Ляшка було призначено командиром батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України.

Варто зазначити, що Яролавський скептично ставився до цієї новини і не надто втішно відгукнувся про бойові заслуги Ляшка. «Мене всерйоз починає турбувати те, що відбувається.
Як вам таке просування по службі? Лейтенант Ляшко О.В. (треба віддати належне іноді приїжджав на КСП і тусувався для звітності), призначений командиром батальйону до однієї з бригад (підполковницька посада)», — запитує розвідник.

Фото: Фейсбук Дениса Ярославського

У відповідь на масові запити журналістів у ЗСУ підтвердили призначення Олега Ляшка комбатом. В офіційному коментарі 11-го армійського корпусу Сухопутних військ зазначено, що за даними, отриманими від 63-ї ОМБР, лейтенант Ляшко за 2 роки служби у цій бригаді зарекомендував себе якнайкраще.

«Під час його перебування на посадах, пов’язаних з безпілотними системами, було організовано роботу щодо відображення значної кількості механізованих штурмів, знищено сотні одиниць техніки та живої сили противника;
У вересні ББС 63-й ОМБР увійшов до топ-10 підрозділів з ефективності серед підрозділів та з’єднань Збройних Сил України з приводу ураження живої сили, військової техніки та інших засобів супротивника з використанням безпілотних систем.
Враховуючи вищесказане, командуванням 63-ї ОМБР та 11 армійського корпусу було прийнято відповідне кадрове рішення про призначення лейтенанта Ляшка Олега Валерійовича на посаду командира батальйону безпілотних систем 63-ї окремої механізованої бригади», — йдеться у повідомленні в ФБ.

«Відсутність їжі та яскраві сек**альні емоції!» — Волочкова поділилася секретом стрункості

Засвітила зону бікіні: Каменських опублікувала відверті фото та нарвалася на хейт