in

Зірки-зрадники, які замовчують війну в Україні та відшукали прихисток у диктатора Путіна

Майже два роки, як РФ розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, порушуючи її територіальну цілісність. Сміливий та відважний український народ став на захист своїх земель. Серед них є й артисти шоу-бізнесу, які сумлінно виконують свій громадський обов’язок пред державою. Однак, виявилися й зрадники, які обрали «криваві» рублі, натомість зрадивши Батьківщину.

Ані Лорак

Скандальна співачка вже тривалий період часу проживала та будувала співочу кар’єру у країні-агресорці. І, незважаючи на те, що Росія віддала наказ знищувати українську націю, Кароліна закрила на це очі та прийняла рішення спонсорувати російський фонд, який насильно вивозить українських дітей з рідних домівок.

Оксана Байрак

Режисерка, яка відкрито вихваляла російську культуру та її президента, повномасштабне вторгнення зустріла в Одесі. Але, незважаючи на ракетні обстріли, через деякий час Байрак втекла до Росії та розмістила в соціальних мережах фото з путіністом Антоном Батирєвим, який підтримує загарбницькі дії російських окупантів. Згодом стало відомо, що Оксана розпочала працювати в країні-агресор над новим проектом, але дещо під новим іменем.

Володимир Данилець та Володимир Мойсеєнко

Дует «кроликів» на початку 2010-х років ринули за пошуком кращого життя в Росію. Незважаючи на війну на Сході та окупований Крим, Данилець та Мойсеєнко продовжили розвеселяти прихильників Путіна, а з 24 лютого 2022 року забули про Україну та закрили очі на геноцид української нації. Дивним було те, що цьогоріч вони відвідали Київ аби провести в останню путь легендарну українську співачку Ніну Матвієнко.

Юрій Бардаш

Скандальний продюсер Юрій Бардаш лише на п’ятий місяць війни публічно заявив, що підтримує кремлівську політику та втік в Росію. В одному зі своїх інтерв’ю він заявив, що завжди вважав себе російською людиною і зможе повернутися на Батьківщину лише тоді, коли окупанти захоплять Київ.

Анна Трубецька

Відома українцям співачка Анна Трубецька, яка брала участь у вокальних шоу «Х-фактор» та «Голос країни-10», після початку російсько-української війни перейшла на бік ворога. Ще до війни дівчина захоплювалася творчістю Тіни Кароль та Насті Каменської, говорячи, що вони її кумири, а вже зараз — обіймається з путіністкою Ларисою Доліною.

Читайте також: «Караоке з російськими хітами посеред війни»: Олег Ляшко вперше прокоментував скандал з його гулянням в барі

«Попереду ще більше великих справ!» — Потап пояснив свій відпочинок із росіянами в Дубаї під час війни

Українська блогерка з найбільшими вилицями у світі показала архівне фото: як виглядала Анастасія Покрещук 5 років тому