in

«Змогла заявити про свою позицію відкрито!» — Анатолій Анатоліч зізнався про що розмовляв зі Світланою Лободою в перші дні війни

Український телеведучий Анатолій Анатоліч розповів про свою телефонну розмову з подругою, відомою співачкою Світланою Лободою. Друзі зідзвонилися через кілька днів після повномасштабного нападу Росії на Україну і їхня розмова, за словами Анатоліча, видалася дуже емоційною.

Артист припустив, що виконавиця в той час опікувалася безпекою своїх рідних. Про це він сказав журналістам ЖВЛ на YouTube.

Українець до години розмовляв з подругою, яка дуже важко переживала напад Росії на Україну.

«У перші дні війни в нас була довга розмова по телефону. Це був другий чи третій день. Ми хвилин 40 розмовляли. Це були сльози. Вона, наскільки я розумію, в той момент займалася тим, щоб убезпечити свою родину. І тільки тоді вона змогла заявити про свою позицію відкрито», – поділився Анатоліч.

На його думку, українці несправедливо засуджують виконавицю, а в її чіткій проукраїнській позиції ведучий впевнений на всі 100%.

«Вона не їздила виступати в Крим, не виступала на якихось святах російської армії. Таких зашкварів не було. Чи прийме суспільство Лободу потрібно питати в суспільства», – додав він.

«Як приємно почуватися жінкою!» — Наталія Могилевська поділилась яким сюрпризом здивував її бойфренд

«Це була найстрашніша ніч у моєму житті!» — росіянка Дана Борисова пригадала, як 18 років тому виступала з Зеленським у Львові