in

«Це було неймовірно!» — солістка гурту Go-A шокувала відвертими зізнаннями на сцені Євробачення 2023

Відома співачка та солістка гурту Go-A Катя Павленко поділилася кадрами з виступу колективу на сцені Євробачення у Ліверпулі.

Популярна українська співачка та солістка гурту Go-A Катя Павленко, яка разом зі своїм колективом стала справжньою зіркою «Євробачення» і прославилася на весь світ, часто радує свою аудиторію яскравими публікаціями на своїй сторінці в Instagram. Так, на цей раз Катя Павленко поділилася відео з виступу Go-A на сцені «Євробачення» у Ліверпулі.

Треба сказати, що зірки «Євробачення» Go-A знову викликали фурор на пісенному конкурсі. Варто зазначити, що цього року концепція виступу гурту трохи змінилася, як і їхні образи. Так, цього разу Катя Павленко вийшла на сцену у розкішній білій сукні, проте зелений елемент був присутній – замість пухнастої шуби мала незвичайну накидку та довгі латексні рукавички.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Go_A (@go_a_band)

У підписі до публікації Катя Павленко зізналася, що цього разу по-новому зазвучала і їхня пісня «Шум»: «Цього вечора наш SHUM прозвучав у несподіваній колаборації з легендарним хітом @thechemicalbrothers. Як вам така версія? Ми безмежно вдячні кожному, хто був причетний до створення цьогорічного Євробачення у Ліверпулі, пронизаного українським духом. Це був особливий момент і ми щасливі знову відчувати себе частиною неймовірної історії. Дякуємо Великій Британії за щоденну підтримку та прихисток для українців у момент, коли триває боротьба за правду, свободу та нашу ідентичність. Дякуємо нашим Воїнам за те, що ми живі, ми є та виступаємо під своїм жовто-блакитним прапором!».

«Не варто соромитись» — телеведуча Алла Мазур порушила наболілу тему для українців

«Це Женька з «Сватів»?» — актриса Анна Кошмал в крихітному топі вразила шанувальників спокусливими знімками