in

Двійник Зеленського спародіював істерику путініста Володимира Соловйова, коли той дізнався всю правду про гламурного синочка

Актор Студії «Квартал 95», гуморист Юрій Великий не припиняє тішити українців влучними пародіями.

У свіжій пародії Великий показав російського пропагандиста Володимира Соловйова, який в істериці відреагував на свого сина. Як стало відомо, син путініста у Лондоні працює моделлю і не нехтує манікюром та макіяжем.

І якщо в своїй промові Соловйов запевняв, що його син вже три роки навчається в російському виші, то Соловйов, якого зіграв Великий, не став заперечувати той факт, що хлопець займається моделінгом у Великій Британії:

«Що означає, що мої діти призивного віку досі не на спецоперації? Ви що, взагалі, рибний суп їли такі запитання мені ставити? Та мій син, Соловйов Данило Володимирорудольфович вже давно перебуває в зоні спеціальної модельної операції. Мій син вже три роки, як крокує подіумами Лондона у лакованих шкіряних чоботах. Та він одним своїм від’їздом з цієї країни зробив більше для цієї країни, ніж хто будь з вас», — каже «Соловйов».

«Пропагандист» запевняє, що на «загнивальний захід» його син поїхав з важливою місією:

«Ви думаєте, він поїхав туди, на цей загнивальний захід, тому що йому так там подобається? Помиляєтеся. Він поїхав туди як справжній патріот, щоб віддати священний борг своєму батьку. А сума там, повірте, немаленька. І, як розумієте, не в рублях», — пояснює «Соловйов».

А коли «пропагандист» попросив вивести фото його сина на екран, щоб всі могли подивитися, який вигляд має справжній російський богатир, то не впізнав сина:

«Що це за чайний гриб у жіночій перуці? Що це за кокер-спаніель в окулярах. Кого ви мені показуєте? Що це за губошльопанець нетрадиційної зовнішності? Хто це взагалі? А, це мій син? Симпатичний».

Юрій Великий спародіював Соловйова

На інше фото у «Соловйова» була не менш емоційна рекація:

«Я попросив фото мого сина, а не цієї паучихи. Що це за чорна вдова після спарювання? А, це теж мій син? Симпатичне.. не впізнав. А його ніхто не мусить впізнавати, бо «російський розвідник» мусить бути безособовий», — пояснив «Соловйов» і додав, що його син шпигує у Лондоні на користь росії.

Юрій Великий спародіював Соловйова

«Соловйов» також побідкався, що йому довелося зробити багато фінансових операцій, щоб у сина була можливість зробити безліч пластичних операцій, щоб «стати схожим на цих випещених загнивальних єврогейців».

Моніку Беллуччі підловили на побаченні з 64-річним кінорежисером

22-річна чемпіонка світу Дар’я Білодід спокусила у міні-сукні з відвертим декольте