in

«Досі не можу звикнути до нового пана Володимира» — суддя «Мастер Шеф» вразив аудиторію новими змінами у своїй зовнішності

Нагадаємо, судять четвертий сезон проекту «Мастер Шеф. Професіонали» Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський.

І саме зміни у зовнішності Ярославського привернули увагу глядачів. Адже Володимир відростив розкішні вуса і тепер постійно стає центром уваги серед коментаторок «Мастер Шеф».

Деякі поцінувувачки чоловічої краси жорстко вимагають від Ярославського: «Поголіться!», інші ж шуткуючи порівнюють із Тарасом Шевченко і Сальвадором Далі.

От і новий випуск «МастерШеф. Професіонали» не обійшовся від жіночих поглядів на Ярославського. У коментарях українки вигуюкуть: «Вуса – відпад просто», «Ох, які вусища» і зізнаються — «Досі не можу звикнути до нового пана Володимира», «Володимиру дуже личить цей його новий стиль».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Volodymyr Yaroslavskyi (@yaroslavskyi_vova)

Додамо, що глядачі також продовжують обговорювати учасників четвертого сезону «Мастер Шеф. Професіонали». Так, деяким глядачам здається, що на головну кухню країни потрапили випадкові люди і можна було знайти кращих кулінарів.

Інші ж розуміють, що багато чоловіків зараз стоять на захисті держави, ресторати та кухарі перетворилися на бійців, медиків, волонтерів.

«Миру всім» — підтримавши Україну, Лайма Вайкуле під час свого виступу запросила на сцену Олену Коляденко з українським прапором

Ксенія Мішина вміє здивувати: артистка продемонструвала вокальні здібності, заспівавши реп