in

«Миру всім» — підтримавши Україну, Лайма Вайкуле під час свого виступу запросила на сцену Олену Коляденко з українським прапором

Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка публічно підтримала Україну після повномасштабного вторгнення РФ, провела свій третій концерт в ізраїльському місті Ашдоді. У фіналі вона запросила на сцену керівницю українського шоу-балету Freedom, з яким довгі роки співпрацює, – Олену Коляденко.

На сцену хореографиня вийшла із величезним прапором України. Відповідне відео Вайкуле розмістила на особистій сторінці в Instagram.

Глядачі зустріли Коляденко з українською символікою бурхливими оваціями. Із зали почали лунати крики «Слава Україні». Сама Вайкуле підійшла до хореографині-постановниці та обійняла її.

«Дякую, Ізраїлю! Миру всім», – лаконічно підписала відео зірка.

Як і слід було очікувати, під постом зібралося чимало коментарів від незадоволених росіян, які, бачите, засуджують артистку за її антивоєнну позицію та всебічну підтримку України.

«А чому Лайма говорить російською мовою? Говорила б українською, раз із прапором України бігає», «Лайма, а що ж ви все життя в Росії співали, а не в Україні?», «А кишені то бабліщем у Росії набила, не у своїй Прибалтиці», «І за безкоштовно б не пішла на ваш концерт слухати прокурений голос! Артист повинен бути поза політикою!», «Так, ось справжні обличчя! А ми ще годували цих блазнів народу!», – проявляють свою агресію в коментарях громадяни країни-терористки.

Тим часом українці пишуть співачці слова подяки за її чесність, адекватність та допомогу.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Laima LV Vaikule (@laima_vaikule_official)

«Моя Батьківщина плаче сльозами диму та попелу!» — Міла Йович присвятила для України вірш, слова якого вручну вишиють на сукні українського бренду

«Досі не можу звикнути до нового пана Володимира» — суддя «Мастер Шеф» вразив аудиторію новими змінами у своїй зовнішності