in

Стало відомо чому Христина Соловій не товаришує з Тіною Кароль. Відео

Популярні співачки Тіна Кароль і Христина Соловій не перетинаються на спільних заходах. Артистки познайомилися на проєкті “Голос країни” та справили одна на одну неабияке враження.

Виконавиця з лемківським корінням одразу заявила, що, коли пройде відбір, до команди поп-діви не піде, точно так же, як і до Олександра Пономарьова. Все через те, що знаменитості мали російськомовні твори. Єдиний, до кого тягнулася конкурсантка — це до Святослава Вакарчука.

Молода смілива дівчина прямолінійно про все висловилася в ефірі, а згодом показала свій характер ще й на відборі. Тіна ж своєю чергою не промовчала. На відповідальному етапі, коли Христина змагалася голосом з Дмитром Бабаком, Кароль вирішила не добирати слів та виказала учасниці, що їй відверто не сподобалося, як та співала. Також поп-діва додала, що навіть рада, що конкурсантка виступила погано.

Втім, витіснити Соловій виявилося не так вже й просто. Соліст “Океану Ельзи” активно почав відстоювати свою підопічну та зміг прокласти їй шлях у наступні етапи “Голосу країни”. Його ж білява колега взагалі не приховувала своїх емоцій, стосовно такого повороту подій, адже всіма силами була проти.

Чому Христина Соловій не любить Тіну Кароль?

Згодом, шляхи зірок розійшлися, але попри все, Христина, схоже не забула про минуле і не упустила шансу у своєму останньому інтерв’ю висловити думки стосовно творчості поп-діви, яку не вважає впливовою.

Нагадаємо, що Тіна Кароль намагається уникати конфліктів з іншими зірками шоу-бізнесу. Навіть на кпини колишньої вихованиці Вакарчука майже не звертає уваги.

«Без тебе навіть не дихаю…» — дружина Юрія Ткача поділилася архівними фото в честь їхньої річниці

Українська блогерка Аліна Шаманська поділилась світлина, як риється в сміттєвих баках в самому центрі США