in

«Порушила жорстоку дієту» — Даніель Салем зводив Тіну Кароль на побачення в Макдональдс

Дружба Кароль та Даніеля почалася доволі давно, коли Салем вирішив взяти участь у талант-шоу “Голос країни”, де Тіна була зірковим тренером. Саме її тоді чоловік і обрав і вони разом боролися з учасниками з інших команд. І варто сказати, що Даніель дійсно має неймовірний талант у співочій сфері. І він тоді не переміг, але проявив себе як співак.

Загалом Данієль це просто знахідка, все, зо що він береться в нього виходить. Й до всього цього він справжня людина з великої літери. Адже не кожен зможе залишатися настільки чемним та відповідальним, що його цінують в першу чергу не як відому особистість, а за його людяність.

А, як відомо, Кароль важко підпускає до себе людей, оскільки вона Водолій, з виду ніби така дружня, але насправді Тіна дуже відсторонена. Тому, Салему дійсно пощастило, що він зміг стати для неї близькою людиною, а не просто другом. Вони нехай і зустрічаються не так часто, проте завжди підтримують одне одного. Наприклад, під час війни Тіна допомогла Салему зібрати гроші на військову машину, за що актор був дуже вдячний їй.

Так, днями Салем показав, як він разом зі своєю подругою Кароль їздить у Макдональдс. І це дійсно здивувало всю мережу, оскільки співачка останнім часом веде здоровий спосіб життя, але інколи дозволяє собі харчуватися у світовому фаст-фуді. Тож, артистка замовила собі картоплю фрі, велику, а ось Данієль замовив нагетси та фанту.

А потім працівники Макдональдсу попросили Кароль та Салема сфотографуватися з ними біля закладу. І на диво, Тіна дуже привітно відреагувала на це прохання та відповіла згодою.

Заспівав «Червону руту»: триразовий володар «Греммі» Бред Пейслі під дощем у центрі Києва влаштував концерт

«Можу прокинутися і плюс 4 кг!» — співачка Камалія зізналася про страшну хворобу, яку виявила під час війни