in

Музикант Коля Сєрга, який захищає Україну від окупантів, припустив, у якій бригаді служив застрелений захисник

Відомий музикант та ведучий Коля Сєрга, котрий захищає Україну від окупантів у лавах ЗСУ, припустив, у який бригаді служив підло застрелений український захисник. Відео зі звірячим вбивством полоненого воїна напередодні шокувало весь цивілізований світ, але його імʼя досі залишається таємницею.

Артист написав, що героїчною смертю загинув боєць 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. Про це він заявив у своєму Instagram.

Коля Сєрга також звернув увагу підписників на промовистий девіз цієї бригади. Як відомо, бійця ЗСУ розстріляли після слів «Слава Україні!»

«Це воїн 72-ї бригади Чорних Запорожців. Девіз бригади – «Україна або смерть». Девіз, написаний кровʼю», – йдеться в stories.

Він також додав малюнок полеглого бійця, який йому присвятили після смерті. Варто зауважити, що на офіційній сторінці в Facebook воїни 72-ї бригади імені Чорних Запорожців розмістили допис на честь полеглого героя, однак не підтвердили, що він служив саме з ними.

Раніше в мережі поширювали припущення, що загиблий герой – воїн 72-ї бригади на позивний «Магніт», однак цю версію спростували.

«Я вдячна за найкращі роки свого життя!» — Олена Кравець відверто зізналась, чому вирішила піти з команди «Квартал 95»

«Загинув Герой України Дмитро Коцюбайло, «Да Вінчі»…» — Святослав Вакарчук вшанував пам’ять про загиблого онука Ади Роговцевої