in

«Думай, перш ніж сказати х**ню» — Сєрга присоромив Арестовича за його ганебний спіч про військових, «які кидатимуть гранати під двері сусідам»

Відомий співак і телеведучий Коля Сєрга, який після 24 лютого став на захист Батьківщини зі зброєю в руках, прокоментував нещодавній спіч колишнього радника голови Офісу президента Олексія Арестовича про українських захисників, які повернуться з війни з посттравматичним стресовим розладом (ПТСР). Зачепило музиканта-воїна не те, про що говорив ексрадник, адже тема ПТСР справді дуже важлива, а те, як він про це говорив та які формулювання використовував.

Так, Арестович заявив, що сьогодні військових вважають героями, а після закінчення війни їх боятимуться через «гранату, кинуту до сусідів під двері та стрілянину на парковці за місце для авто». Сєрга вважає, що подібні висловлювання в період активної фази війни, коли бійці віддають життя за кожен сантиметр нашої землі, це просто недоречна хитрість та маніпуляція. Емоційне відео про колишнього радника голови ОП артист оприлюднив на особистій сторінці в Instagram .

«Побачив відео, у якому Олексій Арестович самовпевнено розповідає про мільйон двісті тисяч військових з ПТСР, які повернуться додому і почнуть кидати гранати під двері своїм сусідам. Що колективний міф зміниться від військовий-герой, на військовий-небезпека. І це Олексій каже після того, як йде активна фаза війни. Коли як ніколи потрібна мотивація військовим і цивільним, які військових активно підтримують», – почав Сєрга.

Арестович видав порцію своїх скандальних заяв, спираючись на твердження «я захоплююся психологією», нібито його знань у цій сфері достатньо, аби розкидатись такими гучними словами.

Сєрга порадив колишньому раднику «не захоплюватися психологією, а вивчати її», наголосивши, що отримані навички можуть допомогти Арестовичу «думати, перш ніж сказати х**ню».

Також артист порекомендував Арестовичу зайняти свій фронт, аби наближати Україну до перемоги. А найбільш підходящий для ексрадника фронт, на думку зірки, – це мовчання.

«Видатний психолог Карл Густав Юнг казав, що найбільшою вадою людства є невігластво. Невігластво веде до всіх бід, катастроф і страждань. Загальна перемога складається з особистих перемог кожного з нас. Всі ми щось можемо. Але коли ми робимо більше ніж ми можемо, надзусилля, то ми перемагаємо. Твоя перемога, пане Олексію, це замовчати. Бо твій рот – головне гніздо невігластва нашої країни. І твій фронт – мовчання. Тримай його з честю. Попри все», – резюмував співак-воїн.

«Аварію послав батько з небес»: Остап Ступка вперше дав інтерв’ю після скоєної «п’яної» ДТП у Києві. Відео

«Йдіть на свою кухню!» — Ектора Хіменеса-Браво облаяли та нахабно вигнали з супермаркету