in

Стало відомо, хто очолив рейтинг найкрасивіших жінок України

Besida Project — український подкаст, який ведуть блогери Олександр Крупа і Тарас Тестер. В останьому своєму випуску ведучі оголосили п’ять наукрасивіших та найпривабливіших красунь жіночої статі.

Очолила цю п’ятірку українська акторка Ксенія Мішина, яка стала головною героюнею грандіозного серіалу «Кріпосна» та відкрила перший сезон романтичного реаліті-шоу «Холостячка».

Срібне місце дісталося для фронтвумен українського гурту The Hardkiss — Юлії Саніної, яка була членкинею журі та наставницею сьомого сезону талант-шоу «X-Фактор» на телеканалі СТБ у 2016 році.

Бронзову медаль забрала собі легендарна українська співачка Тіна Кароль, зірковий шлях якої розпочався після виступу на конкурсі Нова хвиля в Юрмалі. Артистці випала нагода представляти Україну на Євробаченні-2006 з піснею Show me your love, та вибороти для нас 7-ме місце.

На четверту сходинку посіла відома співачка Настя Каменських, яка здобула широку популярність, як учасниця гурту «Потап і Настя». Зараз же зірка виступає під псевдонімом NK та від початку повномасштабного вторгнення відмовилася від своїх російських хітів.

На заключній сходинці закріпилася співачка Віра Брежнєва, яка прославилася завдяки участі в легендарному тріо «ВІА Гра». З початком повномасштабної війни артистка припинила діяльність у РФ та виїхала до Європи аби допомагати українським біженцям.

«Вирішила відверто показати себе»: 65-річна співачка Мадонна приголомшила фанів зухвалими фото

«Шість кілометрів до «нуля» — блогерка-мільйонниця Юлія Верба відправилася на фронт та потішила подарунком українських захисників