in

«Стара бабця»: Надія Кадишева «виповзла» на сцену та ошелешила своїм виглядом (фото)

Російська співачка Надія Кадишева, яка не засудила повномасштабну війну в Україні, знову «виповзла» на сцену. Артистка стала рідше давати концерти, але не пропускає пропагандистські заходи, такі як «день РФ», який країна-агресорка відзначала 12 червня.

Під час нового виступу Кадишева приголомшила росіян своїм виглядом. Співачка знову поправилася, через що у неї нібито «зникла» шия. Мало того, під очима Кадишевої помітні мішки.

Кадишева вкотре вийшла на сцену в перуці. Росіянка приховує свою справжню зачіску і все рідше з’являється на публіці без штучного волосся.

РосЗМІ відразу ж почали обговорювати зовнішній вигляд Кадишевої. Видання критикують співачку і пишуть, що вона має вигляд «старої бабці».

Крім цього, одне з видань «пройшлися» по обличчю Кадишевої. Відзначається, що співачку занадто «роздуло», через що у неї практично не видно очей.

Також у ЗМІ обговорюють стан співачки. З чуток, близько року тому вона стала рідше з’являтися на публіці через проблеми зі здоров’ям. В молодості вона перенесла онкологію, крім цього у неї великі проблеми з серцем.

Російська співачка виступала в тимчасово окупованому Криму і відкрито підтримувала кремлівську агресію. На тлі повномасштабної війни, яку РФ розв’язала в Україні, Кадишева не перестала виступати. Вона вітала окупантів 9 травня, також співачка не виступила проти путінського режиму

«Праву руку» Кадирова поранили в Україні: у Путіна не знають, що відбувається

«Їм взагалі всі до д*пи!» — Ігор Кондратюк прокоментував, чому Лорак та Повалій зрадили Україну