in

«Вона не хоче робити те, що нам потрібно!» — ведуча Кароліна Ашіон повідомила, як Німеччина примушувала її «брехати» про повномасштабну війну в Україні

Ведуча Кароліна Ашіон повідомила, що повернулася до України. Майже рік знаменитість провела у Німеччині, куди виїхала під час повномасштабного вторгнення росії до України.

Та туга за рідною домівкою виявилася сильнішою, і Кароліна на початку березня раз і назавжди повернулася до України. Разом з цим журналістка розповіла про свою роботу на німецькому каналі. Зокрема про те, як продюсер цього каналу змушував її знімати фейковий сюжет про Україну.

Ашіон пригадала, що коли вона їхала у відрядження до Києва, її німецькі колеги вже були з чітким редакційним завданням:

«Таких епізодів було декілька. І найяскравіший стався в Києві, під час мого відрядження. Мої німецькі колеги їхали з чітким редакційним завданням – отримати сюжет, в якому українці начебто втомилися від війни і тому готові, аби керівництво країни сіло за стіл переговорів з рашою. І мої буквально стенання про те, що це неможливо і ви не знайдете жодного українця з такою думкою, нікого не обходили. Так ми і приїхали до Києва», — розповіла Кароліна.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Karolina Ashion/Каролина Ашион (@karolina_f_ashion)

Ашіон поділилася, що все закінчилося скандалом, істерикою продюсера, який бігав навколо буса і кричав у слухавку шеф-редактору: «Вона некерована! Вона не хоче робити те, що нам потрібно».

Також журналістка розповіла про суперечки з продюсером своєї щоденної програми Ukraine Update, яку вона вела на німецькому каналі:

«Хоча там, у Німеччині, в цьому іграшково-безпечному світі, я засинала і прокидалась з новинами про Україну, розповідала про всі ці страхіття в своїй щоденній програмі Ukraine Update, сперечалася з продюсером, що саме цю фразу (Україна на першій лінії фронту захищає країни Європи з їхніми цінностями…) треба залишити, бо це «не моя особиста думка, а думка вашої фрау» (маючи на увазі пані Урсулу Фон Дер Ляйен). Ті, хто знають мою запальну вдачу, легко можуть уявити цей епізод», — додала ведуча.

Кароліна Ашіон зізналася, що вона почувається дуже щасливою від того, що повернулася додому.

Тіна Кароль шокує своїх прихильнників: на одному із концертів співачка продемонструвала шпагат прямо на сцені

«Мене турбує Москва передусім!» — Дмитро Гордон розповів, чому веде свій канал мовою країни-терористки та просить підписників спілкуватись російською